Şüpheli paketten öyle bir şey çıktı ki...

Antalya’nın en işlek caddelerinden olan 100. Yıl Bulvarı’nda bulunan elektrik trafosu üzerine bırakılan paket polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatılan paketin içinden gazete ve kaldırım taşı çıktı.
Şüpheli paketten öyle bir şey çıktı ki...

Olay, gece saat 02.30 sıralarında 100. Yıl Kavşağı’nda meydana geldi. Kavşak üzerinde bulunan bir bankanın yanındaki elektrik trafosunun üzerinde paket olduğunu gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen uzmanlar, önce kutunun bulunduğu alanı geniş güvenlik çemberine alarak, caddeyi 100. Yıl Bulvarı, Yener Ulusoy Bulvarı, Anafartalar Caddesi’ne giden her yönden araç trafiğine kapattı. Olay yerine gelen Bomba imha ekipleri özel koruma kıyafetlerini giyerek trafo üzerinde bulunan kutuya fünye yerleştirdi. Bomba imha ekipleri, daha sonra uzaktan fünyeyi patlattı. Patlamanın ardından bomba imha ekipleri, kutunun parçalarını, kaldırım taşını, trafonun etrafını ve içini detaylı bir şekilde inceledi. Trafo üzerine konulan ve fünye ile patlatılan kutunun içinden kaldırım taşı ile gazete çıktı.

Patlamanın ardından Olay Yeri İnceleme Ekipleri çevrede araştırma yaptı. Polis ekipleri, olay yeri inceleme ekiplerinin işlerini tamamlamasının ardından 100. Yıl Bulvarı, Yener Ulusoy Bulvarı, Anafartalar Caddesi’ni tekrar trafiğe açtı.