"Süreç hızlanmalı"

Gazetemize dün nezaket ziyaretinde bulunan Ak Parti Konya Milletvekilleri Babaoğlu ve Erdoğan, Türkiye’nin hükümetsiz kalmaması için sürecin hızlanması gerektiğini belirttiler.
"Süreç hızlanmalı"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Konya Milletvekilleri Mehmet Babaoğlu ve Hüsniye Erdoğan, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Akköylü ve Mustafa Torun,  Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, vekilliklerine STK ve farklı kurumlara teşekkür kapsamlı ziyaretlerle başladıklarını ifade etti. 7 Haziran seçiminden sonra halkın ihtiyaçlarını Başbakan Davutoğlu’nun talimatı doğrultusunda en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Babaoğlu, hükümet kurma çalışmalarını sıkı bir şekilde yürüttüklerini belirterek ’’ Türkiye bir belirsizlik içinde ve en büyük temennimiz bir an önce bu belirsizliğin sona ermesidir. Türkiye hükümetsiz kalmasın, dolayısıyla İlk seçeneğimiz koalisyon, ikinci seçeneğimiz ise seçim. Bundan sonraki süreç hızlı işleyecek. Çıkacak olan sonucu zaman gösterecek, biz her iki seçenekten de çekinmiyoruz’’ dedi.

 

ak-partili-milletvekillerinden-yeni-habere-ziyaret.jpg

SURUÇ KATLİAMINI KINIYORUZ

Suruç ilçesinde çok sayıda kişinin ölmesine ve yaralanmasına neden olan saldırı ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan ise ‘’ Suruç'ta Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen gençleri hedef alan, hem de en doğal hakları olan basın toplantısı yaptıkları esnada gerçekleştirilen katliamı kınıyoruz. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bölgemizde sürekli kaos, kan ve gözyaşı körükleyen saldırıları ve her türlü eylemi kınıyoruz’’ ifadelerini kullandı.  Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu, Mehmet Babaoğlu ve Hüsniye Erdoğan’ın bu anlamlı ziyareti için teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi. SÜMEYRA ARSLAN KASAP / YENİ HABER