Süreç sancılı işliyor!

Teknik direktörlük koltuğuna Aykut Kocaman’ı oturmak isteyen Atiker Konyaspor yönetimi, hummalı bir çalışma yürütüyor. Takımın başına eski rekortmen hocasını getirmek isteyen yeşil-beyazlı kurmaylar, hoca ile sancılı bir görüşme süreci gerçekleştiriyor
Süreç sancılı işliyor!

Aykut Kocaman ile yeni bir yapılanma oluşturarak Konyaspor’un geleceğini teminat altına almaya çalışan Atiker Konyaspor’da ‘teknik operasyon’ büyük bir titizlikle sürüyor. Rıza Çalımbay’ın sözleşmesini önceki gün fesheden ve yeni yapılanma için kollarını sıvayan Anadolu Kartalı’nda idareciler, takımın başına Aykut Kocaman’ı getirebilmek için mesai harcıyor. 

HOCA, ZAMAN İSTEDİ
Atiker Konyaspor yönetimi, teknik direktör konusunu bir an önce açıklığa kavuşturabilmek için can atarken, aynı duruş Aykut Kocaman cephesinde karşılık bulamadı. Rıza Çalımbay’ın ayrılığının hemen arefesinde göreve gelmek istemediğini nazik bir dille yeşil-beyazlı idarecilere ileten Kocaman, yetkililerden anlayış göstermelerini istedi

aykut-kocaman-2-001.jpg

YÖNETİM BEKLEMEDE
Aykut Kocaman’ın zaman talebini geri çevirmeyen Atiker Konyaspor yönetimi, Kocaman’ın görevi kabul edeceği günü iple çekmeye başladı. Milli arada bu işi çözmek isteyen temsilcimizin gündemindeki tek isim Aykut Kocaman… Eski hocalarını takımın başına getirmek isteyen idareciler, Kocaman’ın birkaç gün içerisinde vereceği kararı beklemeye çekildi.

KOCAMAN İLE 100. YIL HAYALİ
Atiker Konyaspor yönetimi, Aykut Kocaman ile en az 2022 yılına kadar çalışma gerçekleştirmek istiyor. Konyaspor’un 100. yılına Aykut Kocaman ile girmek isteyen yeşil-beyazlı idareciler, hocaya geniş yetkiler vererek rahat bir çalışma ortamı sağlamayı amaçlıyor. Alt yapıya önem verecek Konyaspor’un kendi yıldızını çıkarma hayali de tazeliğini koruyor.

VELİ ÖZKAN / KONYA YENİ HABER