Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye boykot çağrısı

Cemal Kaşıkçı cinayetinde gözler Prens Selman'ın üzerine çevrilince, Prens'in ekibi harekete geçti. Suudi Arabistan'da dün gece saatlerinde Twitter'da TT'ye giren konu "Türkiye'ye boykot" çağrısı oldu.
Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye boykot çağrısı

Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi nedeniyle zor günler geçiriyor.Tüm okların Prens Selman'ın en yakın isimlerine çevrilmiş olması,özellikle Prens'in en yakınındaki isimlerden Kahtani'nin bu emri verdiği iddiaları üzerine Prens'in ekibiharekete geçti.

ekran-alintisi-003.jpg

Türkiye düşmanı kampanya
Türkiye'nin uluslararası arenada yürüttüğü başarılı diplomasi Suudileri öfkelendirdi. Türkiye düşmanı tweetler atan Suudiler, dün gece TT'ye girdi.

"Türkiye'ye gitmeyin, Kırgızistan'a gidin"
Tweetlerde, Türk ürünlerinin listesi yayınlandı boykot çağrısı yapıldı. Türkiye'ye seyahat boykotu da talep eden Suudiler, "Kırgızistan'a gidin, orası da güzel" şeklinde ifadeler kullandı.

"Türkiye'nin Suudi Arabistan'a düşmanlığı, Şeytan'ın Ademoğlu'na düşmanlığına benzer. Haset ve kin. Türkiye'yi her açıdan boykot etmek vatani görevimizdir." "Türkiye'ye gitmeyin. Ülkemize ve liderlerimize ihtiram göstermeyen, bize de göstermez"