Suudilerden yeni alçaklık! Terörist ilan ettiler

ABD kuklası Suudi Arabistan’da yayımlanan Mekke gazetesi, Müslüman Kardeşlerin Kurucusu Hasan El Benna, Seyyid Kutub ve Dr Abdel-Sabour gibi isimleri terörist gösteren bir liste yayımladı. Skandal listeye Müslüman ülkelerden büyük tepki geldi.
Suudilerden yeni alçaklık! Terörist ilan ettiler

Suudi Arabistan’da yayımlanan Mekke gazetesi, bugün, Müslüman Kardeşler’den çıkan ve dünya çapında isim yapmış 40 alimi, terörist gösteren bir liste yayımladı. Listede en çok öne çıkanlar ise, Hamas’ın kurucusu Şeyh Ahmet Yasin, Abdülaziz Rantisi ve Siyasi Birim Başkanı İsmail Heniye ile Halid Meşal …

Suudi Arabistan'da çıkan Mekke gazetesi, bugün skandal bir habere imza attı.

Mekke gazetesi, bugün, Müslüman Kardeşler'den çıkan ve dünya çapında isim yapmış aralarında alim bulunan 40 kişiyi terörist gösteren bir liste yayınladı. Gazete, İhvan'ı 'terörist yetiştiren bir okul' olarak nitelendirdi.

Tepki çeken liste...

Listede en çok öne çıkanlar ise Hamas'ın kurucusu Şeyh Ahmet Yasin, Abdülaziz Rantisi ve Siyasi Birim Başkanı İsmail Heniye ile Halid Meşal …

Gazetenin yayınladığı listede aynı zamanda dünyaca ünlü alim Şeyh Yusuf El Karadavi ve Müslüman Alimler Başkanı Prof. Dr. Ahmed er-Raysuni de bulunuyor.

Listede, Müslüman Kardeşlerin Kurucusu Hasan El Benna, Seyyid Kutub ve Dr Abdel-Sabour Shahin başkanlığındaki son aydınların ve İslam akımlarının liderleri de yer aldı.

Gazete, Müslüman Kardeşler'in El Kaide, DAEŞ, El Ansar ve diğerleri gibi şiddet içeren terörist gruplarla ideolojik bağları olduğunu iddia etti.

Gazete ayrıca, Müslüman Kardeşler grubunun, El Kaide'nin kurucularına, Seyyid Kutub'un fikirleriyle ilham verdiğini söyledi.

Gazetenin, El-Kaide'nin lideri Ebu Bekir el-Bağdadi'yi; El-Hamid, El-Şeyh, El-Şeyh, El-Şeyh El Şeyh-i Seyfi, El-Şeyh El Şeyh-i Seyfi, El-Şeyh El Şeyh El-Muhammed El-Hamid'in başkanlık ettiği Selefist Cihat hareketinin ideolojik akımlarının listesine dahil etmesi de bir çelişki olduğu ileri sürüldü.

suudiler.jpeg