Taekwondo Türkiye Şampiyonu Enes Güneş gururlandırdı

Konya da 26-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenen Minikler Taekwondo Türkiye Şampiyonası'na katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu...
Taekwondo Türkiye Şampiyonu Enes Güneş gururlandırdı

Konya da 26-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenen Minikler Taekwondo Türkiye Şampiyonası'na katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Enes Güneş gururumuz oldu. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Enes Güneş, 130 Kulübün ve 2 bin 500 sporcunun katıldığı turnuvada 30 kilogramda kendi sıkletinde 200 sporcunun içerisinden Türkiye üçüncüsü oldu.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, amatör sporlara belediye olarak önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak spora önemli yatırımlar yaptık. Ampute futbol takımımız ligde fırtına gibi esiyor. Taekwondocularımız önemli başarılar elde ediyor. Şahinbey Belediyesi olarak gençlere ve spora olan yatırımlarımız sürecek" dedi.

"Çalışmalarımız yoğunlaştı"

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Antrenörü Mehmet Fatih Bindar, "Türkiye çapında 2 bin 500 sporcu içerisinde büyük bir başarıya imza atan sporcumuzu tebrik ediyorum. Milli takım seçmesinde başarı göstereceğimize inanıyorum. Çalışmalarımız yoğunlaştı. Emeklerimiz boşa gitmeyecektir. Bu güce sahibiz. Desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve Kulüp Başkanımız Cuma Güzel'e çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Taekwondo Türkiye Şampiyonu Enes Güneş gururlandırdı

Kaynak: