Tahmazoğlu öğrencilere kitap dağıttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilkokul, ortaokul ve liselerden oluşan toplam 224 okula "Kuran-ı Kerim", "Peygamberimizin İzinde" ve klasik kitap dağıtımı yapıyor.
Tahmazoğlu öğrencilere kitap dağıttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesislerde ve okullarda eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. İlkokul, ortaokul ve liselerden oluşan toplam 224 okula "Kuran-ı Kerim", "Peygamberimizin İzinde" ve Klasik kitap dağıtımı yapan Tahmazoğlu ilk kitap dağıtımını Yunus Emre İlkokulu'nda gerçekleştirdi.

'Okuyarak ilim sahibi olmalıyız'

Okumanın önemine değinen Tahmazoğlu, "Okuma alışkanlığı, bilim ve ilim sahibi olmak çok önemli. Bu anlamda lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerimize onların seviyesine uygun kitaplar dağıtıyoruz. Ayrıca kahvehanelerimizin, kıraathane olması için Şahinbey bölgesindeki kahvehanelere kütüphane yaparak, kitaplarını da hediye ediyoruz. Amacımız insanlarımızı daha çok okuyarak ilim sahibi olması. Kitap dağıtımımızın ilkini Yunus Emre İlkokulunda gerçekleştirdik. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Yunus Emre İlkokulu öğrencilerinden Rüveyda Polat okumayı çok sevdiğini belirterek, "Kitap okumak çok güzel. Kitap okuyarak okumamızı hızlandırıyoruz. Aynı zamanda hayatımıza da güzellik katıyor" diye konuştu.

Tahmazoğlu kitap dağıtımı sonrasında öğrencilere tasarrufun önemi ile ilgili bilgiler verdi.

Tahmazoğlu öğrencilere kitap dağıttı

Tahmazoğlu öğrencilere kitap dağıttı

Kaynak: