Taka Restoran kimin?

Bugün ulusal bir internet sitesinde çıkan haber Konya'da da bir yeri olan ünlü balık restoranı "Taka Restoran" kimin? sorularını gündeme getirdi.
Taka Restoran kimin?

İsmi habere konu olan Restoran  Ankara AK Parti Genel Merkez binası karşısındaki Cemaat'in Yargı İmamı olduğu iddia edilen Avukat Mehmet Rasim Kuseyri’ye ait olduğu öğrenildi.

Ancak haberde restoranın M.G. isimli bir şahsın işletmeciliğini üstlendiği belirlenen Taka Karadeniz Restoran'da, devletin üst düzey bürokratları ve önemli siyasetçilerin yemek yediği görüntüleri ve bilgileri paylaşıldı.

Taka Restoran saat 16.00 gibi sitemize bir düzeltme maili gönderdi.

Gönderilen metinde şu ifadelere yer verildi;

Düzeltme uyarısı ; İşletmemizin adı (TAKA KARADENİZ MUTFAĞI ) geçtiği 06.08.2016 tarihli " haberiniz de yanlış bilgiler ve isimler kullanılmıştır. Doğrusu şudur ; Taka Karadeniz mutfağının (Konya ve Ankara ) sahibi Trabzonlu 4 kardeş adına Refik BEKTAŞOĞLU 'dur. Haberde görüntüsü bahse konu olan resim yakın bir zamana değil açılış gününe aittir.İş yerimizin açılış Tarihi de 06.06.2014 dür. Bahsi geçen kişi veya herhangi bir şahısla resmi veya gayri resmi ortaklığımız yoktur.

Haber kaynağı