Taktik maktik yok! Bam bam bam…

Ligde 3 maçtır kazanamayan Atiker Konyaspor, bugün saat 14.00’da evinde Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Şiddetle puana ihtiyacı olan yeşil-beyazlılar, zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak için savaşacak
Taktik maktik yok! Bam bam bam…

Spor Toto Süper Lig’in 6. hafta maçında Atiker Konyaspor, Akhisar’ı konuk edecek. Ligde oynadığı son 3 maçı da kaybeden Reşit Akçay ve talebeleri, Manisa ekibini yenerek kötü gidişata bir nebze de olsa dur demek isteyecek. Akhisar maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı taktik çalışmayla tamamlayan yeşil-beyazlılar, Kayacık’ta maç kampına girdi.

KARTAL, PUANA HASRET
Teleset Mobilya Akhisarspor, ligde 6. haftaya 10 puan ve averajla 6. sırada girerken, son 3 haftada puan alamayan Atiker Konyaspor ise 3 puan ve averajla 15. sırada yer alıyor.  Anadolu Kartalı’nda Ali Çamdalı, Amir ve Ferhat dışında eksik bulunmuyor. Ege temsilcisinde ise sakatlığı bulunan genç futbolcu Hasan Ali Adıgüzel dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

AKÇAY, ARAYIŞ İÇİNDE
Ligde ve Avrupa’da iyi bir başlangıç yapamayan Atiker Konyaspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, henüz kafasındaki ideal 11’i sahaya yerleştiremedi. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından kadro kurmakta zorluk çeken filozofun bugünkü maçta sahaya süreceği ilk 11 merakla bekleniyor. Akçay’ın hücum hattına sihirli dokunuş yapması öngörülüyor.

AKHİSAR İLE 9. RANDEVU
Rakibiyle Süper Lig'de 9. kez karşılaşacak Atiker Konyaspor, daha önceki 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 10 gol atan Anadolu Kartalı, kalesinde 8 gol gördü. Yeşil-beyazlı takım Konya'daki 4 maçta ise sahadan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. Geçen sezon Atiker Konyaspor, Akhisar’ı yenmeyi başaramamıştı.

ESKİ DOSTLAR BULUŞACAK
Daha önce 2014-2015 sezonunda Akhisar Belediyespor'da görev yapan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, eski takımına rakip olacak. Akhisar Belediyespor'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Ioan Hora da görev alması halinde eski takımına karşı forma giyecek. Bugünkü karşılaşmada deyim yerindeyse dostlar buluşacak.

 

SAAT     : 14.00

YAYIN   : Bein Sport

HAKEM: Özgür Yankaya 

STAT      : Konya Büyükşehir