Tankerin altına giren otomobilden burnu kanamadan çıktı

İzmir'in Aliağa ilçesinde, su tankeri ile otomobilin çarpışmasıyla yaşanan kazada faciadan dönüldü.
Tankerin altına giren otomobilden burnu kanamadan çıktı

İzmir'in Aliağa ilçesinde, su tankeri ile otomobilin çarpışmasıyla yaşanan kazada faciadan dönüldü. Tankerin altına giren otomobildeki sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Kaza, Aliağa ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aliağa istikametinden Bergama istikametine doğru gitmekte olan Mehmet E. yönetimindeki 35 AUR 51 plakalı otomobil, Hacıömerli kavşağına geldiğinde mahalleden çıkış yapan Ali K. yönetimindeki 34 BS 9590 plakalı İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresine (İZSU) ait su tankeri ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kısmı su tankerin altında kaldı. Facianın eşiğinden dönülen kazada otomobilde büyük çapta maddi hasar oluşurken, sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Kazaya karışan otomobil olay yerine çağrılan çekiciyle su tankerinin altından çıkarıldı.

Trafik lambası reddedilmiş

Öte yandan, iki gün önce de kömür yüklü bir kamyonun devrilerek tehlike oluşturduğu kavşakla ilgili Hacıömerli Mahallesi muhtarı Ali Dündar, daha önce trafik lambası konulması için başvurduklarını; ancak yetkililer tarafından uygun olmadığı gerekçesiyle reddedildiği öğrenildi. Dündar, "Aliağa'nın en kalabalık mahallesiyiz. Şu an Çanakkale Caddesi üzerindeki Mavi Köşe Kavşağı bizim için problem. Oraya trafik lambası konması için müracaat ettik; ancak kara yolları ve UKOME arasındaki yetki karmaşasından bir sonuç elde edemedik. Sonra tekrar müracaat ettik, yaya ve öğrenci geçişinin kalabalık olması sebebiyle kontrollü bir trafik ışığının konmasının uygun olacağı bildirildi, hala yapılmadı. Daha iki gün önce aynı kavşakta bir kömür kamyonu devrildi. Şimdi yaz geliyor, buradaki trafik yoğunluğu çok daha fazlalaşacak. Gerekli önlemlerin alınması için illa ki bir ölümlü kaza olması mı bekleniyor? Biz buraya mutlaka bir kontrollü geçiş veya ikaz uyarı sistemi istiyoruz" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tankerin altına giren otomobilden burnu kanamadan çıktı