Tanrıverdi’den dünya şampiyonluğu sözü

“Meram Belediyespor’un başarıları sürecek”
Tanrıverdi’den dünya şampiyonluğu sözü

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, İspanya’da yapılan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Meram Belediyesporlu Selcan Tanrıverdi’yi tebrik etti. Başkan Toru, şampiyon sporcudan, önümüzdeki yıl yapılacak dünya şampiyonasında da altın madalya sözü aldı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru başkanlığında toplanan Meram Belediye Meclisi, 22 - 30 Ağustos 2015 tarihleri arasında İspanya’nın San Sebastian şehrinde yapılan Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Meram Belediyesporlu Selcan Tanrıverdi’yi tebrik etti.

“BAŞARILARIN DEVAMINI BEKLİYORUZ”

Avrupa şampiyonu olan Selcan Tanrıverdi’yi kutlayan Başkan Toru, “Yarı finalde İtalyan rakibini eleyen, finalde ise Hırvat rakibini mağlup eden kızımız Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. 2014 yılında İtalya’da dünya şampiyonu olan sporcumuz, bu kez de Avrupa şampiyonu olarak İstiklâl Marşımızı tüm Avrupa’ya dinleterek göğsümüzü bir kez daha kabartmıştır. Başarılarının devamını diliyoruz ve Meram Belediye Meclisi olarak tebrik ediyoruz. Kızımızı, ailesini ve hocalarımızın hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hiçbir başarı asla tesadüf değildir ve uzun soluklu bir çalışmanın sonucudur. Kızımızın daha büyük başarıların altına imza atacağına yürekten inanıyor ve bu azmi kendisinde görüyorum. Gençlerimiz bizim gururumuzdur. Diğer sporcularımızdan da aynı başarıyı bekliyorum” diye konuştu. 

Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Saraç da, “Gelecek yıl bu sporcumuz dünya şampiyonasına katılacak. İnşallah orada da şampiyonluk bekliyoruz. Başkanımıza ve Meclisimize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.  

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU SÖZÜ

Avrupa şampiyonu Selcan Tanrıverdi ise, “Buralara kolay gelmedim, hocalarım da benimle birlikte ter döktü. Yaz, kış hep benimle birliktelerdi, Allah onlardan razı olsun. Bizlere her zaman büyük destek sağlayan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl yapılacak dünya şampiyonasından da şampiyonlukla dönmeyi Yüce Rabbimin nasip etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, şampiyon sporcu ile antrenörlerine çeşitli hediyeler verdi.

Kick Boks Konya İl Temsilcisi Mehmet Güçlü de Başkan Toru’ya kick boks eldiveni hediye etti.