Furkan Bozoğlu

Furkan Bozoğlu

TARAFTAR: 1 FENERBAHÇE: 1

TARAFTAR: 1 FENERBAHÇE: 1

Lig’in 22. haftası da harika, güzel atmosferi olan bir maçla böylece geride kaldı.

Torku Konyaspor – Fenerbahçe maçı ne olur? Diye sorulduğunda bu kötü gidişat da göz önünde bulundurulduğunda Fenerbahçe’nin mutlak favori olduğunu gördük birçok gazetede, sosyal medyada vs. Aykut Kocaman’ın rotasyona giderek bu kötü gidişattan sonra Selim Ay’ı kadroya almaması da korkuttu birçok taraftarı.

Aykut Kocaman’ın bu ruletten galip çıkan kişi olduğunu gördük. Mahlangu’nun ilk kez ilk 11’de çıkması da bunun cabasıydı zaten.

Torku Konyaspor maça müthiş bir oyunla başladı. Öncelikle şunu söylemeliyim ki Ömer Ali Şahiner’in sağ bekte oynaması beni ne kadar tedirgin etse de o ileri çıkışlarıyla tam yerinde bir taktik olduğunu anladım. Ömer Ali sağ bekte çıktığı ilk iki maçta uyum sıkıntısı geçirse de bu karşılaşmada otoban gibi kullandı sahanın sağ tarafını.

Coğrafya Gerçekten Yalan Söylemiyormuş

Ben hayatımda bu kadar devasa bir taraftar görmedim. Hani Dortmund taraftarı ne kadar da takımına sadık ne kadar da dolduruyor stadyumu diyoruz ya, alın ya hu işte Türkiye’de de Torku Konyaspor taraftarı var. Var mı ikincisi?

Yapılan o koreografiyi de bunun üzerine eklersek Türkiye’nin ilk kez böyle bir atmosfere şahit olduğunu bir kez daha yinelemiş oluruz. Helal olsun. Tebrik ederim.

Aykut Kocaman’ın maç sonunda yaptığı açıklamalara kesinlikle karşı çıkıyorum ve şu soruyu soruyorum: Hayatınızda Fenerbahçe’de de teknik direktörlük yapmış bir hocasınız değil mi? Peki hayatınızda Türkiye’de 4 büyük takım diye tabir edilen Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapmış bir hocasınız değil mi? Ve bilmem kaç milyon taraftara sahip takım olan Fenerbahçe’nin teknik direktörlüğünü yapmış bir teknik direktörsünüz değil mi? Ben de diyorum ki bu takımda görev yaptığınız sürece taraftarınız size Torku Konyaspor taraftarı kadar harika bir kareografi ve atmosferi ne zaman oluşturdu ki siz maç sonunda onların yaptığı tezahürata karşı çıkabiliyorsunuz? Böyle şeylerin olmaması gerekiyor diyorsunuz? Beşiktaş da Galatasaray da Torku Arena’da maç yaptı, benzeri tezahüratlar az da olsa oldu, eğer amacınız Türk Futbol’unda bunların olmaması ise neden başlangıç noktası olarak bu karşılaşma sonunda böyle açıklama yapıyorsunuz? Tuhaf.. Tamam şike sürecinde siz orada hocalık yaptınız fakat böyle bir tezahürat yapılıyorsa beraberliği galibiyet gibi sayan taraftar sizi mi hedef almıştır yoksa başkalarını mı buna da cevap verilmeli. Konya futbolunda haftanın özeti:

 TARAFTAR: 1 FENERBAHÇE: 1!

FUTBOLDA NE ZAMAN MÜTEVAZİ OLURUZ?

  • Taraftarın kıymetini bilip onların yanında olduğumuz zaman futbolda mütevazi oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Furkan Bozoğlu Arşivi
SON YAZILAR