Hüseyin Koyuncuoğlu

Hüseyin Koyuncuoğlu

TARAFTAR İNANACAK MI?

TARAFTAR İNANACAK MI?

Son günlerde Fenerbahçeli Aatıf Chahechouhe’nun ismi Konyaspor’la anılmaya başladı. Hatta yeşil beyazlıların basın sözcüsü Erhan Gökmen Aatıf konusunda Fener’e resmi teklifi ilettiklerini açıkladı.

Şimdi düşünelim bakalım Konyaspor bu oyuncuyu alabilir mi?

Son maçlarında gol atmaya başlayan ve Fenerbahçe için iyi bir yedek konumunda olan Aatıf’ı sarı lacivertliler bırakır mı?

Hem de Türkiye Kupası maçları bu kadar yaklaşmışken… Fenerbahçe işine yarayan bir adamı bırakmaz. Şahsi görüşüm, bu oyuncu Fener’in hem Türkiye kupasında hem de ligde önemli bir kozu olarak sarı lacivertli formayı terletmeye devam edecek.

Şimdi konuyu diğer cepheden ele alalım.

Ola ki Fenerbahçe Aatıf’ı göndermeye karar verdi. Konyaspor transfer edebilir mi? Saygı değer yönetimimize samimi şekilde soruyorum. Bu oyuncuya yeşil beyazlı formayı giydirebilir misiniz?

Hani Fenerbahçe ile içeride oynanan maç öncesinde Aziz Başkana ve yöneticilere güvercin hediye edip sevgi gösterisinde bulunmuştunuz ya, onların da bize bir borcu var değil mi?

Bu şartlarda her şey çok güzel gözüküyor. Hem yöneticilerimizin sevgi dolu davranışları ve ardından resmi teklifi iletmesi, hem de Aziz Yıldırım’ın bu konuyu görüşebiliriz demesi bu transferin olabileceği sinyallerini veriyor.

Ama sonra son zamanlarda transferlerde yaşadığımız kötü olaylar aklıma geliyor ve bu oyuncunun alınabileceğine inanmıyorum.

Geçen sezon temsilcimizin en önemli oyuncularından olan Traore geçen hafta bir açıklama yaptı. Açıklamasında “Demek ki Konyaspor’un bana ihtiyacı yokmuş. Ben Konya’da kalmak isterdim” dedi.

Harbiden ihtiyacımız yoktu da mı almadık, yoksa yönetimimiz mi alamadı?

Geçen sezon Vedat Muriqi transferi için Konyaspor’un uzun uğraşlar verdiğini biliyoruz. Vedat’ı alamayan yöneticilerimiz “Giresunspor Başkanı bırakmıyor” demişti. Bu açıklamanın ardından Kosovalı futbolcu Gençlerbirliği’ne transfer oldu.

Sonra bir baktık ki İlhan Cavcav parayı basmış ve Vedat’ı Ankara’ya getirmiş. Hani Başkan bırakmıyordu? Demek ki değerini verince alamayacağın oyuncu yok. Ayrıca Vedat açıklamalarında Konyaspor’a gelmeyi çok istediğini de dile getirmişti.

Maalesef üzülerek belirtiyorum ki “Aatıf Konyaspor’a yakın” gibi haberler sayfayı doldurmaktan öte gitmez.

Umarım yanılırım da bu kez yönetimimiz başarılı olur. Ama eldeki veriler gösteriyor ki yöneticilerin yaptıkları “resmi teklifi ilettik” gibi açıklamalar taraftarın “transfer yok mu?” eleştirilerini bastırmak için yapılıyor görüntüsü veriyor.

YÖNETİMİMİZİ GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM

Birkaç gün evvel Konyaspor’la ilgili çok sevindirici bir haber aldım. Yeşil beyazlılarımız süper star Volkan Fındıklı ile 2019’a kadar sözleşme imzalamış. Yeteneğiyle göz kamaştıran oyuncumuzu son dönemlerdeki çıkışından sonra elde tutmamız iyi oldu. Maazallah Arda falan keşfedip Barcelona’ya götürmek istese biz ne yaparız? Bruma’nın serbest kalma bedelinin 40 milyona Euro’ya çıktığı şu dönemde yönetimimiz akıllıca bir hamle yaptı. Bence Volkan’ın satın alma bedelinin de rahat bir 30 milyon Euro etmesi gerekiyor. İleride muhakkak büyük kulüpler talibi olacak ama bakarsınız sezon bitmeden teklifler yağar, onun için yönetimimizin sözleşme zamanlaması müthiş oldu, gerçekten tebrik ediyorum (!)

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hüseyin Koyuncuoğlu Arşivi
SON YAZILAR