Tatvan’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine karşı başlatılan...
Tatvan’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine karşı başlatılan demokrasi nöbeti devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine meydanlara inerek darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tutan ilçe halkını yalnız bırakmayan Kaymakam Murat Erkan, eşi Çiğdem Erkan ile birlikte gece geç saatlere kadar alanlarda bulunuyor. Demokrasi nöbetlerine destek veren Kaymakam Erkan, "Tatvan halkı olarak ilk gün ortaya koyduğumuz heyecanı devam ettiriyoruz. Bugün itibariyle demokrasi nöbetindeki 21. günü geride bırakmış bulunmaktayız. Bu demokrasi nöbetleri birkaç ay daha sürse bile aynı heyecanın son güne kadar devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

Halkın desteği sayesinde ülkenin büyük bir badire atlattığını ve büyük bir uçurumun kenarından döndüğünü kaydeden Kaymakam Erkan, "Ülkemiz gerçekten büyük bir badire atlattı, büyük bir uçurumun kenarından döndü. Allah memleketimizi daha kötüsünden korudu. Ama bundan sonra gerek Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ve gerekse diğer terör örgütleriyle daha güçlü, daha kalıcı ve daha sürekli mücadele etmek içinde bir fırsat oluştu. İnşallah bundan sonra bu olumsuzluktan yeni bir milli birlik ve beraberliğin alt yapısını, temelini atarak ve krizi de akıllıca yöneterek daha güçlü olarak çıkacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Tüm halkı 7 Ağustos Pazar günü Bitlis'te yapılacak olan büyük mitinge davet eden Erkan, "Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın da "bu işi taçlandıralım" dediği 7 Ağustos Pazar günü yapılacak olan büyük mitinge de ilçe halkı olarak bütün destek ve katkımızı sunarak, üzerimize düşen her şeyi yerine getirmeye çalışacağız. O günde final olacağı için hem Bitlis olarak hem de Tatvan olarak bütün coşku ve heyecanımızı eş zamanlı olarak Bitlis merkezde yapılacak olan mitinge taşıyacağız. Bunun sonucunda Bitlis'te güzel bir görsel şölen oluşacağını düşünüyorum. Şimdiden de tüm halkımızı bu büyük mitinge davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Tatvan’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Tatvan’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Tatvan’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Kaynak: