Tatvan’da temel atma töreni

Bitlis'in Tatvan Belediyesi'nin iş makinelerinin tamir edildiği tamirhane atölyesi binasının yetersiz kalması sebebiyle yeni bir atölye binası inşa ediyor.
Tatvan’da temel atma töreni

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Tatvan Belediyesi'nin iş makinelerinin tamir edildiği tamirhane atölyesi binasının yetersiz kalması sebebiyle yeni bir atölye binası inşa ediyor.

Tatvan Belediyesi Saha Amirliği bahçesinde yaklaşık 800 metrekarelik bir alanda yapılacak olan yeni tamirhane atölyesi binasının çelik konstrüksiyon kullanılarak yapılacağını belirten Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, "Belediyemizin iş makinelerinin tamir edildiği tamirhane atölyemizin yeni binasının temelini atıyoruz. İlçe otobüs terminalinin hemen arkasında bulunan önceki binamızın yetersiz kalması sebebiyle saha amirliğimizin bahçesinde yaklaşık 800 metrekarelik bir alanda yeni atölyemizi inşa edeceğiz. Binamızın inşaatında çelik konstrüksiyon kullanarak sağlam ve modern bir yapı yapmayı hedefliyoruz. Bu sayede belediyemize, uzun yıllar hizmet edecek bir tamirhane atölyesi kazandırmış olacağız. Projemiz içerisinde yer alan hangar sayesinde araç parkı sorunumuzu da ortadan kaldırıyoruz. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (TASKİ) araçlarımız su ile haşır neşir olduğundan ve açık alanda park edildiğinden dolayı kış aylarında sürekli donma vakaları oluyor ve araçlarda ciddi bir tahribat meydana geliyordu. Yeni binamızın inşaatının tamamlanması ile beraber TASKİ araçlarımızı da kış aylarında hangarda muhafaza etmiş olacağız. Yaklaşık 2 ay sonra inşaatı tamamlanacak olan yeni tamirhane atölyemizin Tatvan halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Tatvan’da temel atma töreni

Tatvan’da temel atma töreni

Tatvan’da temel atma töreni

Kaynak: