Tayfun Türkmen’in aklı Kupa’da!

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında iç sahada Karagümrükspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Tayfun Türkmen, “Kupayı kazanan kentin bir takımı olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi
Tayfun Türkmen’in aklı Kupa’da!

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında iç sahada Karagümrükspor ile karşılaşacaklarını kaydeden Tayfun Türkmen, ‘Karagümrükspor’la kendi evimizde karşı karşıya geleceğiz. Hazırlıklarımız şu anda onun üzerine devam ediyor. Lig maçlarında süre vermekte zorlandığımız arkadaşların daha ağırlıkta olduğu bir kadro ile maça çıkmayı planlıyoruz. Yine dengeli ve maçı kazanabilecek en iyi kadromuzla sahada olacağız.  Tek amacımız var. Kupayı kazanan kentin bir takımı olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Düşüncemiz, amacımız, bu kupada bir üst tura çıkmak. Bunu çok istiyoruz” diye konuştu.

‘DAHA 30 MAÇ OYNAYACAĞIZ!’
Ligde dördüncü haftayı geride bırakırken galibiyet alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden Türkmen, “ Geriye baktığımız zaman oynadığımız 4 karşılaşmanın her birini kazanabilecek oyunu ve mücadeleyi gösterdiğimizi söyleyebilirim. Biraz şansızlık. Bizim hedeflerimizden bir tanesi oyuncularımızın gelişimini sağlamak. Bunun adım adım ilerlediğini net bir şekilde görebiliyorum. Tabii ki bunun yanı sıra da ligde yarışmamız gerekiyor. Burası önemli bir lig. Önemli takımlar var. Yarışma anlamında şu anda istediğimiz puanları toplayamadık. Hedeflediğimiz noktanın biraz gerisindeyiz. Ama önümüzde 30 tane maç var ve uzun bir lig var” ifadelerini kullandı.