TBMM Başkanı Kahraman Adıyaman'da nikah şahitliği yaptı

TBMM Başkanı Kahraman, eski Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın oğlunun nikah törenine katıldı.
TBMM Başkanı Kahraman Adıyaman'da nikah şahitliği yaptı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın oğlunun nikah törenine katıldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu'nun kıydığı, bir otelde gerçekleştirilen nikah töreninde, Kahraman'ın yanı sıra TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Vali Abdullah Erin, eski AK Parti milletvekilleri Yaşar Karayel ile Hüseyin Tanrıverdi nikah şahitleri oldu.

Reşat ve Münevver Gürsoy çiftine evlilik cüzdanlarını veren Kahraman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk nasihatını da hatırlattı.

Erdoğan'ın bu tavsiyesinin ilmi olduğunu belirten Kahraman, "Genç nüfus her ülkeye lüzumdur. Bir Köroğlu, bir Ayvaz, çalışmaz, 'ne olacak' der. Oysa çocuklar, büyüyecek okula gidecek, aile çalışır çocuk çalışır. Kalkınma için şarttır, elzemdir. Dolayısıyla doğru bir tavsiyedir. Hepimiz tavsiyesine katılıyoruz." diye konuştu.

Öte yandan Kahraman, kentteki temasları kapsamında Vali Abdullah Erin'i makamında ziyaret etti. Valilik makamında şeref defterini imzalayan Kahraman, basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda kentle ilgili brifing aldığı bildirildi. Daha sonra Adıyaman Üniversitesi'ni ziyaret eden Kahraman, rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü ile de görüştü.