TBMM Başkanı Yıldırım Azerbaycan ve Türk Şehitliklerini ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Bakü'de Merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kabri ile Türk ve Azerbaycan şehitliklerini ziyaret...
TBMM Başkanı Yıldırım Azerbaycan ve Türk Şehitliklerini ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Bakü'de Merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kabri ile Türk ve Azerbaycan şehitliklerini ziyaret etti.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Azerbaycan temaslarına devam ediyor. TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Bakü'de Merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kabri ile Türk ve Azerbaycan şehitliklerini ziyaret etti.

Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi'nin 100. kuruluş yıl dönümü töreni nedeniyle Bakü'de bulunan TBMM Başkanı Yıldırım, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Oktay Asadov ve diğer ülkelerin Meclis Başkanları ile birlikte merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kabri ile Azerbaycan şehitliğini ziyaret etti. Haydar Aliyev'in anıt mezarına çelenk bırakan Meclis Başkanı Yıldırım da bulunduğu heyet, daha sonra Azerbaycan Şehitliği'ne geçti. 20 Ocak Şehitleri'nin yer aldığı Bakü Şehitler Hıyabanı'na giden heyet burada Ebedi Ateş Anıtı'na da çelenk bıraktı.

TBMM Başkanı Yıldırım, temasları kapsamında Bakü Türk Şehitliği'ni de ziyaret etti. Yıldırım Bakü'deki temaslarını tamamladıktan sonra akşam saatlerinde Azerbaycan'dan ayrılacak.

İHA