"Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası

"Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası

Aksaray'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası başladı.

 

Aksaray PTT Başmüdürü Eren Aslan, güvenlik güçlerinin görevleri sırasında ulusal medyada ilgi gören görüntülerin yer aldığı fotoğraflardan oluşan 4 çeşit tebrik kartı hazırlandığını belirtti.

"Size minnettarız" sloganıyla kampanyaya ait tebrik kartlarının PTT iş yerlerinden ücretsiz temin edilebileceğini belirten Aslan, "Duygu ve düşünceleri yazdıktan sonra gönderilmek üzere yine PTT iş yerlerine müracaat edebilir ve güvenlik güçlerine ücretsiz olarak gönderilebilir." dedi.

Türkiye'nin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerine moral desteği sağlamayı arzuladıklarını dile getiren Aslan, "Vatandaşlarımızın, ülkemizin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerimizin Ramazan Bayramını kutlamasına vesile olmak, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırılmak amacıyla bu kampanya hayata geçirilmiştir. Bütün Aksaray halkını bu kampanyaya destek vermeye, güvenlik güçlerimize moral ve motivasyon desteği sağlamaya davet ediyoruz." diye konuştu.