Tekelioğlu Civata kaliteden ödün vermiyor

Türkiye’nin, cıvata, somun ve bağlantı elemanları ihtiyaçlarına cevap veren Tekelioğlu Cıvata Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor.
Tekelioğlu Civata kaliteden ödün vermiyor

Türkiye’nin, cıvata, somun ve bağlantı elemanları ihtiyaçlarına cevap veren Tekelioğlu Cıvata Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor. Pazardaki güvenilirliği ve kaliteden ödün vermeyen yapısıyla müşterilerine hizmet eden şirket, ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetinden ödün vermiyor.

Tekelioğlu Cıvata Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin, pazardaki güvenilirliği ve kaliteden ödün vermeyen yapısıyla müşterilerine kusursuz hizmeti sunduğunu söyleyen Tekelioğlu Cıvata Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tekelioğlu, "Tekelioğlu Cıvata, ülkemizin cıvata, somun ve bağlantı elemanları ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla Tekelioğlu ailesi tarafından kuruldu. 1974 yılından itibaren bu sektörde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kuruluş yıllarımızda ticari bir işletme olarak yola çıktık. 1994 yılına üretim faaliyetleri gerçekleştiren bir şirket olduk. 2000 yılında Tekelioğlu Cıvata Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi doğdu. Firmamız kuruluşundan beri özel ve nitelikli cıvata ve bağlantı elemanları üretimine özel bir önem vermiştir. Kuruluşunda sadece sıcak dövme yöntemi ile üretim yaparken yeni yatırımlarımızla soğuk dövme yöntemi de üretim bandımıza dahil edilmiştir. Bugün firmamız üretimini hem sıcak hem de soğuk dövme yöntemi ile gerçekleştirmektedir. Teknik ekibimizin desteğiyle müşterilerimizden gelen teknik resimlere uygun piyasada temin edilmesi zor olan özel bağlantı elemanları üretimi konusunda firmamız sektörün önde gelenleri arasında yer almaktadır" diye konuştu.

veli-tekelioglu-001.jpg

"MVT CIVATA DÜNYA PAZARINDA ÖNEMLİ YERE SAHİP"

Sıcak dövme, soğuk dövme ve talaşlı imalat üretim yöntemleri kullanarak üretilen ürünlerin, yurt dışı taleplerini karşılaması amacıyla 2011 yılında MVT Cıvata San. Tic. Ltd. Şti. kurulduğunu söyleyen Tekelioğlu, "MVT Cıvata sadece Türkiye'de ve firmamızda üretilen ürünlerin yurtdışına pazarlanması konusunda firma misyonumuzu ve vizyonumuzu uygulayarak dünya pazarında önemli bir yere sahip olmuştur" dedi.

tekelioglu-civata-(2).jpgtekelioglu-civata-(1).jpg

KAYNAK: YENİ HABER BUSİNNES KONYA DERGİSİ

yeni-haber-business-(56).jpg