Tekirdağ'da FETÖ/PDY operasyonu: 4 tutuklama

Tekirdağ'da FETÖ/PDY'ye ilişkin soruşturma kapsamında Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü ile Tekirdağ Adliyesine yönelik operasyonda 4 kişi tutuklandı.
Tekirdağ'da FETÖ/PDY operasyonu: 4 tutuklama

Tekirdağ'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü ile Tekirdağ Adliyesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 26 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 26 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen ve savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan 26 şüpheliden 4'ü tutuklandı. 22 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma çerçevesinde Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 5 gün önce Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü ile Tekirdağ Adliyesi'ne düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında cezaevi 2. müdürleri, infaz koruma memurları, adliye ve zabıt katiplerinin de bulunduğu 26 şüpheli gözaltına alınmıştı.