Tekkeköy Belediyesi Saklı Bahçe Tesisleri hizmete açıldı

SAMSUN - Tekkeköy Belediyesi, Kutlukent bölgesinde bulunan 80. Yıl Parkı ve içerisindeki tesisleri sil baştan değiştirip, yeniden düzenleyerek Saklı Bahçe ismiyle halkın hizmetine sundu.
Tekkeköy Belediyesi Saklı Bahçe Tesisleri hizmete açıldı

Tekkeköy Belediyesi, Kutlukent bölgesinde bulunan 80. Yıl Parkı ve içerisindeki tesisleri sil baştan değiştirip, yeniden düzenleyerek Saklı Bahçe ismiyle halkın hizmetine sundu.

Tekkeköy Belediyesi Kutlukent hizmet binası yanında bulunan 80. Yıl Parkı ile içerisinde bulunan çocuk parkı, tomruk kafe ve oturma yerleriyle tüm alan içerisinde köklü bir değişim yaparak saklı bahçe adıyla hizmet vermeye başladı.

Tekkeköy Kutlukent Mahallesi'nde bulunan kullanırlığını yitirmeye başlamış olan 80. Yıl Parkı'nın her türlü donanımıyla, genç yaşlı, kadın erkek, yediden yetmişe herkesin kullanılabileceği bir hale getirdiklerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemiz Kutlukent Mahallesi Kutlukent Hizmet Binamızın yanındaki 80. Yıl Parkı'nın durumunu gözden geçirdik. Parkımız kullanılabilirliğini yitirmeye başlamış bir durumda idi. Bizde bu parkımızın halkımızın ve çocuklarımızın kullanabileceği bir duruma getirebilmek için başlatmış olduğumuz çalışmaları tamamladık. Park içerisine halkımızın yaz kış burada oturup, ailesi ve misafirleri ile hoş vakit geçirebilecekleri büyük bir tesis konuşlandırdık. Çocukların oynayabilecekleri çocuk oyun alanı ve çocuk parkı yaptık. Tomruk kafenin önüne güzel bir teras inşa ettik. Yine tomruk kafenin ikinci katına nostaljik bir alan oluşturduk. Özellikle tesislerin arka kısmında bulunan çamların altı bir başka güzel. Yazın en sıcak günlerinde dahi serin olan ve her an esintiyi hissedebileceğiniz muhteşem bir alan. Bu parkımız içerisindeki tesisleri ve etrafının ismini saklı bahçe olarak değiştirdik. Buraya gelen insanlar öncelikle tesisimizi görüyor. Daha sonra arka kısımda kalan yapay şelalemiz ile doğal çam ağaçları arasındaki eşsiz alanı keşfediyor. Biz de bu saklı kalan doğal güzellikler arasındaki alanı düşünerek bu tesisimizin ismini saklı bahçe tesisi olarak değiştirdik. Tesisimiz eşsiz doğal güzelliği, şelalesi, çam ağaçları altında her an serin ortamı, güler yüzlü ve deneyimli personeli ile hizmet vermeye başlamıştır. Bu eşsiz güzelliği keşfetmeye tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

Tekkeköy Belediyesi Saklı Bahçe Tesisleri hizmete açıldı

Tekkeköy Belediyesi Saklı Bahçe Tesisleri hizmete açıldı

Tekkeköy Belediyesi Saklı Bahçe Tesisleri hizmete açıldı

Kaynak: