Konyaspor'un futbolcusu Ömer Ali'ye tepkiler çığ gibi!

Marsilya maçından Moke’nin son uzatma dakikasında kendi kalesine attığı golle 1-1 beraberlikle ayrılan Atiker Konyaspor’da karşılaşma sonrasında Moke ve Ömer Ali’ye taraftarlar sert tepki gösterdi
Konyaspor'un futbolcusu Ömer Ali'ye tepkiler çığ gibi!

UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkma şansını zora sokan Atiker Konyaspor’da moraller bir hayli bozuk. Skubic ile 1-0 öne geçmesine rağmen 90+3’te Serkan ile Moke’nin başrolde olduğu hatayla meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderen yeşil-beyazlılar, tarihe geçecek bir zaferden oldu. Grupta 5 puanı bulunan Anadolu Kartalı, umudunu son maçta mucizelere bıraktı.

ÖMER ALİ’YE SERT TEPKİ
Marsilya maçında oyuna sonradan giren Ömer Ali Şahiner ise takımı 1-0 öndeyken yaptığı bencil bir vuruş sonrası tribünlerin büyük tepkisini topladı. Fransızlara karşı kontra atak yaptıkları sırada topu boşta olan arkadaşına atmak yerine cılız bir vuruş yapan Şahiner, Anadolu Kartalı’nın farkı ikiye çıkarmasına engel oldu. Ömer Ali’ye maçtan sonra bir hayli tepki gösterildi.

moke.jpg
MOKE, TOPA TUTULDU

Atiker Konyaspor’da ‘gecenin kahramanı’ olan Wilfred Moke de karşılaşma sonrası Konyaspor taraftarının eleştiri bombardımanına maruz kaldı. Kendi kalesine gol atarak belki de Atiker Konyaspor’un gruptan çıkmasına engel olan siyahi futbolcunun sosyal medya hesaplarına yorum ve direkt mesaj atan taraftarlar, kızgınlıklarını dile getirdi. Yapılan transferleri yetersiz bulan taraftarlar, bu durumun sorumlusu olarak yönetime de veryansın etti. 

KAVAL KEMİĞİNE ÇARPMIŞ!
Çok üzgün olduğunu ve kariyerinde ilk kez kendi kalesinde gol attığı belirten Moke ise “Çok iyi bir maç çıkardığımızı düşünürken, imkansız bir şey oldu. Kırmızı kart ve penaltının ardından bu maçı kazanmamak için bir sorun yoktu. Farkı da açabilirdik ancak son dakikada beraberliğe razı olduk. İnanamıyorum buna, imkansız bir şey bu. Golde kaleci ile bir anlaşmazlık oldu. Orta geldi ben uzaklaştırmak istedim. Kaval kemiğime çarpan top kaleye girdi. Gerçekten çok büyük şanssızlık’ dedi.

fc5a293e-f569-4d3d-8329-526f8c042fe5.jpeg

‘KAFANIZI KALDIRIN!’
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kendi kalesine gol atan Moke ile kaleci Serkan Kırıntılı'nın da çok üzgün olduğunu söyledi. Oyuncularıyla soyunma odasında görüşme yaptığı dile getiren Özdilek, "Çok üzgündüler. Kafalarını kaldırmalarını, kaldırmak zorunda olduklarını söyledim. Çünkü ligde önemli bir mücadeleye gireceğiz ve hatalarımızdan da ders alacağız" diye konuştu.

SİNİRDEN UYUYAMADI
Anadolu Kartalı’nın Hırvat stoperi Petar Filipovic ise maçtan sonra uyuyamadığını söyledi. Filipovic, "Çok üzgünüm. Her şey çok iyi giderken şansız bir an yaşadık. Tarif etmek çok zor. Sanırım hata orta sahadan başlıyor. Uzun top oynamalarına müsaade etmemeliydik. Yediğimiz golle her şey berbat oldu. Bütün gece bu maçı düşündüm, uyuyamadım. Ancak yine de önümüzdeki lig maçına en iyi şekilde hazırlanmalıyız" ifadelerini kullandı.