Terim'den Rodrigues'e: Her istediğini yapacağın anlamına gelmez!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Akhisarspor karşısında kaçırdığı penaltıyla ve ortaya koyduğu kötü performansla hayal kırıklığı yaratan Garry Rodrigues'i uyardı.
Terim'den Rodrigues'e: Her istediğini yapacağın anlamına gelmez!

Şampiyonlar Ligi’nde 3-0 kazanılan Lokomotiv Moskova zaferinin ardından Süper Lig’de Akhisar deplasmanına çıkan Galatasaray, aldığı 3-0’lık yenilgiyle soğuk duş yaşadı.

Kasımpaşa ve Lokomotiv Moskova karşılaşmalarında yıldızlaşan Garry Rodrigues’in Akhisar’da kaçırdığı penaltı ise geceye damgasını vurdu. Normal şartlar altında sahadaki 11’in penaltıcısı Sinan Gümüş’dü...

Rodrigues hocasından izin almadan Sinan’a giderek penaltı atışını kendisinin kullanmak istediğini söyledi. Rodrigues’le penaltı tartışması yapıp tepki çekmekten korkan Sinan da topu takım arkadaşına verdi. Ancak yıldız futbolcu kaleci Fatih’e takılınca, Cimbom öne geçme şansını tepmiş oldu.

TERİM'DEN RODRİGUES'E UYARI

Karşılaşmanın ardından Rodrigues’le kısa bir konuşma yapan İmparator’un, “Bizim için önemli bir oyuncusun ama bu saha içinde her istediğini yapacağın anlamına gelmez. Senden daha dikkatli ve profesyonel davranmanı bekliyorum” ifadeleriyle uyardığı öğrenildi.

KAYNAK: HABERTÜRK