Terörle Mücadele Eylem Planı Toplantısı yapılıyor

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, terörle mücadele ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamında hazırlanan eylem planıyla ilgili başbakan yardımcıları ve bakanlarla bir araya geldi.
Terörle Mücadele Eylem Planı Toplantısı yapılıyor

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge illerinde yürütülen terörle mücadele ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamında hazırlanan eylem planıyla ilgili başbakan yardımcıları ve bakanlarla bir araya geldi.

Kurtulmuş'un başkanlığında, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yer aldı. Toplantıda ayrıca Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu ve Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu da hazır bulundu.

Toplantıda, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan eylem planı kapsamında yeniden ihya ve inşa sürecine ilişkin planlamalar ele alınacak.