Dr. Bekir Mehtap

Dr. Bekir Mehtap

Teşekkürler Konyaspor

Teşekkürler Konyaspor

Dün akşam Konya şehri ve Konyaspor takımı için tarihi bir akşam yaşadık. Yarı final ilk maçında alınan 3-2 ilk mağlubiyetin ardından oynanan rövanş maçında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Konyaspor dün akşam kazandığı muhteşem bir zaferle adını finale yazdırdı.

Bir tarafta takım oyununun nasıl oynanması gerektiğini tüm Türkiye'ye öğreten Konyaspor ve kontra ataklarda müthiş hızlı çıkan ve hücumda bu özelliği ile çok etkili olan bir Kasımpaşa vardı sahada.

Bununla birlikte müthiş bir atmosferde ve yarı final maçına yakışan bir organizasyonla, muhteşem Konyaspor taraftarının desteğini de arkasına alarak maça başladı temsilcimiz. Ligdeki son maçlar ve takım performansı göz önüne alındığında sezonun Konyaspor adına kapandığı görüntüsü oluşsa da, dün oynanan müsabakada Konyaspor'un kupa finalini ve hatta kupayı ne kadar istediğini hepimiz görmüş olduk.

Maçın ilk dakikasından sonuna kadar istekli, coşkulu ve hırslı oynamanın yanı sıra, maçın neredeyse tamamında oyunu rakip yarı sahaya yıkıp, rakibin hücumdaki etkinliğini azaltarak, savunmada boşluklar vermeyerek maçı 2-0 galip tamamladı ve finale yükseldi.

Bizim adımıza seyir zevki yüksek ve harika bir maçtı. Özellikle ikinci golden sonraki Konyasporlu futbolcuların öyle bir gol sevinci vardı ki gerçekten görülmeye değerdi.

O golden sonra inanmış ve kenetlenmiş bir takımın görüntüsü vardı gerçekten.Zaten sezon başından beri bu şekilde çıktığı her maçı kazanmadı mı Konyaspor...

Hepimizin istediği ve arzuladığı da buydu elbette. Öyle de oldu… Maçla ilgili çokta uzun konuşmanın anlamı yok. Tek gerçek KONYASPOR KUPA FİNALİNDE.  Uzun lafın kısası Konyaspor muhteşem bir geceyle hakettiği kupa finali için istediğini aldı.

Bu arada sezon başından beri takımına her türlü desteği veren ve 12.adam olan muhteşem taraftarlardan da bahsetmezsek yanlış olur herhalde. Maçın başından sonuna kadar takımlarını yalnız bırakmadılar ve itici bir güç oldular.Bu galibiyeti en çokta onlar hakettiler. Bu anlamda geriye tek bir şey kalıyor.

TEŞEKKÜRLER KONYASPOR...TEBRİKLER KONYASPOR ve tabi ki TEBRİKLER AYKUT KOCAMAN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Dr. Bekir Mehtap Arşivi
SON YAZILAR