Arif Tekeli

Arif Tekeli

TEŞEKKÜRLER UĞUR TÜTÜNEKER

TEŞEKKÜRLER UĞUR TÜTÜNEKER

Torku Konyaspor’da açıkçası beklenen oldu. Yazıya böyle başlamakta bir sakınca olmayacaktır. Bir çok yazımızda bahsettik, Uğur Hoca tedirgindi ve bu tedirginliği takıma da yansıyordu. Nihayetinin böyle olmamasını isterdim açıkçası. Çünkü şansı hakeden bir hoca Uğur Hoca. Lige kendisiyle başlamak da doğruydu ve bir çok yazımızda Torku Konyaspor yönetimini bu noktada tebrik ettik. Gelinen nokta üzücü olmakla birlikte bir mukadderat bunu da inkar edemeyiz. Ben istikrardan yanayımdır, bu gelişmeyi şahsen üzülerek karşıladım. Öncelikle oynanan oyun ligde bulunduğu yerden daha iyi bir yeri hakeden bir oyundu ancak o hep yazdığımız özgüven eksikliği daha doğrusu ne zaman kovulurum korkusu bugünleri hazırladı.

Sayın Uğur Tütüneker’e teşekkür etmek isterim bir Konyalı Konyasporlu futbolsever olarak. Geçtiğimiz yıldan bu yana iyi futbol oynattığını söyleyebilirim genel itibariyle. Konya’nın; Selim Ay gibi, Ömer Ali Şahiner gibi, Recep Aydın gibi, Tolga Ünlü gibi gençlerini yeterince şans verdi ve onların gelişimlerine de fayda sağladı. Hepsinden önemlisi aslında geçen yıl artık ümitlerin bittiği noktada takımı aldı ve Süper Lig’e çıkardı. Bunların hepsi övülmesi gereken şeyler. Bu noktada teşekkürü bir borç bilirim. Bu karar Konya sporuna ve Sayın Tütüneker’e hayırlı olsun.

HOŞGELDİN MESUT BAKKAL

Mesut Bakkal’ı Ersun Yanal’ın yardımcısı olarak tanıdık ilk. Daha sonra pek çok takımda çalışan Bakkal insanların zihninde bir sezonda üst üste büyükleri yendiği Karabükspor performansıyla kaldı. Karabükspor’da oldukça başarılı olan Mesut Bakkal aslında Ersun Yanal referansıyla Konyaspor taraftarını heyecanlandırabilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arif Tekeli Arşivi
SON YAZILAR