Tete'ye sürpriz talipler!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ancak performansıyla eleştirilerin hedefi olan Brezilyalı oyuncu Tete'ye birden fazla talip çıktı.
Tete'ye sürpriz talipler!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna bedelsiz olarak kattığı Tete için kapısı çalınmaya başladı. Sarı kırmızılılar, yoğun transfer gündeminde Tete için de yabancı kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor.

4+1 YILLIK İMZA ATTI

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini tek taraflı fesh ettikten sonra Tete, 2.8 milyon euro maaş ve 3.1 milyon euro imza ücreti karşılığı 4+1 yıllığına Galatasaray'a imza atmıştı. Tete'den çok büyük beklentileri olan Galatasaray, dalgalı bir performansla karşılaştı.

6 MİLYON EUROLUK TEKLİFLER GELDİ

Avrupa'da transferin kapanmasına kısa süre kala Tete'nin menajeri, Fransa ve Rusya'dan 6 milyon euroluk teklifler getirdi. Rusya'dan Zenit, bir noktada Galatasaray ile de temasa geçti.

G.SARAY'DAN ZENIT'E: "10!"

6 milyon euro ve bonuslar öneren Zenit'e Galatasaray, 10 milyon euro cevabı verdi.

G.SARAY 8 ARTI'YA SICAK BAKIYOR

Sarı kırmızılı kulüp, Tete için Zenit'in 8 milyon euro artı bonuslar teklif etmesi halinde de kabul etmeye sıcak bakıyor.

27 MAÇA ÇIKTI

23 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, bu sezon Galatasaray formasıyla 27 maçta 1239 dakika süre aldı ve 2 gol atıp 3 asist yaptı.

Kaynak:AA