Tevazu, gayret, samimiyet

AK Parti’nin Konya Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediye Başkan Adaylarının ortak şifresi “Tevazu, Gayret ve Samimiyet” oldu. Bu düsturla hareket eden adaylar, Gönül Belediyeciliğini vurguladı.
Tevazu, gayret, samimiyet

AK Parti’nin Konya Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediye Başkan Adaylarının ortak şifresi “Tevazu, Gayret ve Samimiyet” oldu. Bu düsturla hareket eden adaylar, Gönül Belediyeciliğini vurguladı.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, medya buluşmaları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenlenen toplantıda AK Parti Konya İl Teşkilatı, Yeni Haber Gazetesi, Memleket Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Konya Bölge Müdürlüğü ile kahvaltı programında bir araya geldi. Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen programa AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sorgun, AK Parti Milletvekillerinden Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Hacı Ahmet Özdemir, Ziya Altunyaldız, Halil Etyemez, Selman Özboyacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı M. Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç,   Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan ve AK Parti Konya il yönetimi katıldı.

 

“YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”

31 Mart seçimlerine kısa bir zaman kaldığını dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Artık seçimlere son 12 gün kaldı. Yoğun tempoda çalışıyorduk. Bir vites daha artırıyoruz. Hem merkezde hem de diğer tüm ilçelerimizle beraber bu çalışmalarımızı adaylarımızla, milletvekillerimizle ve tüm teşkilatımızla yürütüyoruz. Önümüzdeki Cuma günü büyük mitingimiz var. Miting hazırlıklarımız devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın Konya’ya teşrifleriyle Cuma namazından sonra inşallah saat 14.00’te Kılıçarslan Meydanı’nda buluşacağız. Bizim için önemli bir gün olacak. Her miting coşkuyla geçiyor. Bu mitingde de daha büyük bir coşku yakalayalım diye de gayret içindeyiz” dedi.

hasan-angi-001.JPG

“SAHA ÇALIŞMALARI LAYIKIYLA SÜRÜYOR”

Başkan adaylarının saha çalışmalarını layıkıyla sürdürdüğünü dile getiren Hasan Angı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız görevinin başında yer alıyor. Aynı zamanda da yeni dönem için sahada çalışmalarını yürütüyor. Selçuklu Belediye Başkan adayımız Selçuklu’da uzun dönem meclis üyeliği ve başkan yardımcılığından sonra belediye başkanlığını yürüttüğü için Selçuklu’yu bilen ve çalışmaları Uğur Başkanımızdan devraldığı şekilde layıkıyla yönetiyor. Karatay Belediye Başkan Adayımız uzun yıllar Büyükşehir’deki tecrübesiyle de inşallah 3 dönemde yakalanmış büyük başarıyı daha da büyütmek adıyla ekibiyle beraber çalışmalarını yapacak. En genç Başkan adayımız Meram’da bulunuyor. O da gençlik kollarımız döneminden itibaren siyasetin içinde olmuş, 2004’ten itibaren Tahir Başkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra belediyede yer almış. Son stajını da bakanlıkta yaptığı için de üzerinde Ankara tecrübesi bulunan bir adayımızdır. Tüm adaylarımız çalışmalarını layıkıyla yerine getiriyor” ifadelerini kullandı.

 

“ AK PARTİ BİR DAVA PARTİSİDİR”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, artık son düzlükte olduklarını ve temponun arttığı bir zamanda olduklarını belirterek, “AK Parti bir dava partisidir. Herkes görevini layıkıyla yapmak için gece gündüz çalışıyor. Bizler de bir taraftan yeni dönem projelerimizi anlatıyoruz, bir taraftan ziyaretlerde bulunuyoruz. Amacımız Büyükşehir belediyeleri içerisinde en yüksek oyu almak ve 31 ilçede Cumhur İttifakının adaylarıyla seçimi kazanmak. İnşallah Konya yine üzerine düşeni yapacak ve Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakına çok önemli bir destek verecektir. Buna inancımız tam. Çünkü Konyalıların önüne ne zaman sandık koyulsa Konyalılar gereğini yaptı. Bize düşen de sandıkta verdikleri oyun karşılığı olarak söylediklerimizi, vaat ettiklerimiz yapmak” diye konuştu.

 

ugur-ibrahim-altay-011.jpg

“ CUMHURBAŞKANIMIZIN YÜKÜNÜ HAFİFLETİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için çalıştıklarını söyleyen Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, “Adaylığımızın açıklanmasının üzerinden 61 gün geçti. 7/24 sahada dolaşıyoruz. Sabah başlayan çalışma trafiğimiz gece yarılarına kadar devam ediyor. Kalan günlerde de böyle devam edecek. Amacımız Cumhurbaşkanımızın üzerinden yük almaktır ve 31 Mart seçimlerinde en yüksek oylarla iki baharı birlikte yaşamaktır. Bunun için de ziyaretlere devam ediyoruz. Seçim manifestomuzun ana omurgasını oluşturan gönül belediyeciliğini samimiyetle, tevazuuyla ve gayretle yapmaya çalışırken bu ön safhada gerçekten nasıl bir doğru bir tespit ve yaklaşım olduğunu, partimizin ve Cumhurbaşkanımızın bu omurgayı oluştururken vatandaşın nabzını iyi tuttuğunu sahada dolaşırken gayet iyi anlıyoruz.” dedi.

 

mustafa-kavus-002.jpg

“TALEPLERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Vatandaşların taleplerini yerine getirmek için çalışacaklarını dile getiren Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, “Sabahtan akşama kadar yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karatay ilçemizde ziyaretlerimizi bitirme aşamasına geldik. Dış mahallelerde bulunan 32 yerleşim yerimizin tamamını gezdik. Buralarda vatandaşlarımızın tüm taleplerini aldık. Bir çoğunu da Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve Koski Genel Müdürlüğümüzle ilgili olanlarını ilettik ve taleplerden bir çoğu çözüldü. Yine kadın kollarımızla birlikte mahallelerde taramalar yapıyoruz. Şuanda merkezde 50 mahallemiz var. 42’sini bitirdik sadece 8 mahallemiz kaldı. Sanayilerimizde de çok az bir sanayi alanımız kaldı. Bu dönemde hem milletvekillerimiz, hem Büyükşehir Belediye Başkanımız hem de il yönetiminden aramıza katılan değerli yönetim kurulu üyelerimizle, ilçe teşkilatımızla, kadın kollarımızla birlikte kapı kapı dolaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

hasan-kilca-003.jpg

“CUMHUR İTTİFAKI’NA BÜYÜK DESTEK VAR”

Konya’da Cumhur İttifakı’na büyük destek olduğunu söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “31 Mart’a çok kısa bir zaman kaldı. Biz de çalışmalarımızı yoğunlaştırarak seçim sürecini devam ettiriyoruz. Gece gündüz demeden sokak sokak dolaşıyoruz. Bütün iş yerlerine, hanelere, sanayi tesislerine, pazarlara varıncaya kadar her tarafta hemşehrilerimizle birlikte oluyoruz. Bütün görüştüğümüz hemşehrilerimizden aldığımız netice, Cumhur İttifakı adaylarına çok büyük bir teveccüh ve ilgi var. Hem Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı hem de ilçe belediyeleri noktasında bütün hemşehrilerimizden destek görüyoruz. Bizim Selçuklu bölgesi alışveriş merkezlerinin yoğunlaştığı bir bölge olduğu için aslında dolaştığımız yerlerde sadece Selçuklu seçmenleriyle değil, Karatay ve Meram seçmenleriyle de bir araya geliyoruz. Onlarla da sohbet etme imkanımız oluyor. Görüyoruz ki Konya merkezde Büyükşehir, Selçuklu, Meram ve Kararay’da çok büyük bir teveccüh var. İnşallah 31 Mart’ta biz Gönül Belediyeciliği ilesiyle tevazuyla, samimiyetle, gayretle en iyi neticeyi alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

ahmet-pekyatirmaci-003.jpg

“TEŞKİLAT KENDİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR”

AK Parti’nin Konya’da kendine yakışanı yaptığını dile getiren Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu, “AK Parti Konya teşkilatı kendisine yakışan bir şekilde seçimleri yürütüyor. Bu noktada gerçekten güzel bir yoğunluk var ve gazeteler olarak takip etmekte zorlanıyoruz. Gönül Belediyeciliğinin karşılığı sadece lafla değil icraatla da olmalıdır. Gerçekten gayretleriniz görülüyor. Adaylarımızın günlük birden fazla haberleri geliyor. Bu noktada bizim tarafımızdan çalışmalarınız görülüyor, takdir ediliyor. Ülkenin bekası ve geleceğiyle ilgili bir çalışmaya hizmet ediyorsunuz. Saf bir parti olsa biz de bunu burada diplomatik bir dille söyler geçerdik. Ama şuanda içinde bulunduğumuz durum sadece bir parti çalışması olarak değil, ülkenin geleceğiyle alakalı bir çalışmadır. Bunun bilincinde olmanız bizi mutlu ediyor. Biz sizin işinizi iyi yaptığınıza dair şahitlik ederiz. Teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

lokman-koyuncuooglu-konusma.jpg

“AK PARTİ’NİN ÇALIŞMALARI MEMNUN EDİYOR”

AK Parti’nin çalışmalarını takdir eden Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar, “Konya gibi sonucun neredeyse belli olduğu, sadece seçim oranlarının konuşulduğu bir yerde böyle bir çalışma ortaya konulması ayrıca siyasetçi olmamamıza rağmen bir seçmen olarak bizi de memnun ediyor. AK Parti’nin bu seçimler için ortaya çıkardığı motto olan Gönül Belediyeciliği, gerçekten de Büyükşehir Belediye Başkanımızın billboardlarında da görüyoruz, en çok Konya’ya yakışacak diyor. Konya da zaten gönül belediyeciliği vardı, şimdi daha da yakışacak inşallah. Daha önceki bir toplantıda projelerin mi yoksa tevazu, gayret ve samimiyetin mi önemli olduğunu konuşmuştuk. Gerçekten tevazu, samimiyet ve gayretin büyük projelerden de önemli olduğuna kanaat getirdik. Futboldan örnek verecek olursak, tuttuğunuz takımın yenilmesinden daha çok gayret göstermemesine bozulursunuz. Oyuncular ellerinden gelen gayreti gösterdiler ve yine de yenildilerse teselli bulursunuz. Hülasa gayret olmazsa olmazımızdır, ancak samimiyet ve tevazu da en az onun kadar önemlidir. Sokaktaki vatandaşla kendinizi her zaman yer değiştirerek düşünmelisiniz. Çok daha başarılı bir beş sene yaşayacağımızı düşünüyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

adem-alemdar.jpg

İhlas Haber Ajansı (İHA) Konya Bölge Müdürü Kenan Arvas da AK Parti Konya İl Teşkilatı’nı çalışmalarından ötürü takdir ettiğini belirtirken organizasyondan dolayı emeği geçenlere teşekkürlerini sundu

kenan-arvas.jpg

cesitli-2.JPG

cesitli-3.JPG

ak-parti.jpg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU/YENİ HABER GAZETESİ