The Witcher serisi devam edecek mi? The Witcher 4 ne zaman çıkacak?

Polonyalı oyun geliştirici CD Projekt Red (CDPR), Polaris kod adlı The Witcher 4’ün geliştirme çalışmalarını hızlandırdı.
The Witcher serisi devam edecek mi? The Witcher 4 ne zaman çıkacak?

Polonyalı oyun geliştirici CD Projekt Red (CDPR), Polaris kod adlı The Witcher 4’ün geliştirme çalışmalarını hızlandırdı. Şirketin son mali raporuna göre, toplam personelinin önemli bir kısmı, yeni oyunlarından biri olan The Witcher 4 üzerinde çalışıyor.

CDPR’ın 2023’ün üçüncü çeyreğinde elde ettiği 443 milyon Polonya Zlotisi geliri, yaklaşık 112 milyon 487 bin 933 dolar olarak hesaplanıyor. Şirketin yeni oyunları arasında dikkat çeken Polaris kod adlı Witcher 4, son çeyrekte geliştirici ekibinCD Projekt Red CEO’su Adam Kiciński, Polaris ekibinin 2024 yılına kadar büyüyerek 400 kişiye ulaşacağını öngörüyor. Polaris, Unreal Engine 5 kullanılarak geliştiriliyor ve CDPR, Witcher 4’ün en az üç yıl içinde piyasaya sürüleceğini belirtiyor.

The Witcher serisinin devamı olan The Witcher 4, şirketin Unreal Engine 5 desteğiyle hayata geçireceği en iddialı projelerden biri olacak. CD Projekt Red’ın kaynaklarının büyük bir kısmının bu projeye odaklanmasıyla, The Witcher 4’ün en erken 2025’te tanıtılması bekleniyor.

Kaynak:HWP