TİMAV’dan Vali Canbolat'a ziyaret

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı Genel Başkanı Ecevit Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.
TİMAV’dan Vali Canbolat'a ziyaret

TİMAV’ın faaliyetleri hakkında Vali Canbolat’a bilgi veren TİMAV Genel Başkanı Ecevit Öksüz, İmam Hatiplerin eğitim ve öğretim faaliyetlerinin nitelik ve nicelik olarak kalitesinin artırılması için düşünce kuruluşu formatında çalıştıklarını ifade etti.

Vali Canbolat’a TİMAV tarafından bugüne kadar yürütülen faaliyetlerin bir raporunu da sunan Öksüz, hedeflerini ve amaçlarını da özetlediği ziyarette şunları ifade etti: “TİMAV olarak İmam Hatip camiamız, ülkemiz ve hatta tüm insanlık için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İmam Hatip neslinin donanımlarının artırılması ve ülkemizin yarınlarının inşasında daha büyük katkılar üretebilmesi için gayret ediyoruz.”

TİMAV’ın özelde İmam Hatipler genelde din eğitimi, gençlik ve sosyal politikalar bağlamında bilgi, düşünce ve strateji üretmek amacıyla çalışmalar yaptığının altını çizen Öksüz, İLHAM Okumaları, sempozyumlar, çalıştaylar, yarışmalar vb. diğer çalışmalarla TİMAV’ın Konya merkezli bir vakıf olarak Türkiye geneline hizmet üretmeye devam ettiğini söyledi.

TİMAV Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Canbolat da TİMAV Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. 

timav_vali_ziyaret.jpg