TIR traktöre çarptı: 2 ölü, 4 yaralı

Balıkesir'in Bandırma ilçesi Kuşcenneti Mahallesi mevkiinde bir TIR'ın önünde seyir halinde olan traktöre arkadan çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
TIR traktöre çarptı: 2 ölü, 4 yaralı

Kaza, Bandırma-Balıkesir karayolunun 15'inci kilometresinde Kuşccenneti mevkiinde dün gece saat 01.45 sıralarında meydana geldi. 52 yaşındaki Musa Mersin'in idaresindeki 45 TV 393 plakalı TIR, önünde seyreden 28 yaşındaki İsmail Ekin'in idaresindeki saman yüklü 10 NY 507 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle iki araç da yol kenarındaki tarlaya uçtu.

Olay yerine gelen Jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, kaza sonrasında traktör römorkunun üzerinde bulunan 19 yaşındaki Mert Can ve 17 yaşındaki Erdi Şeker'in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan traktör sürücüsü İsmail Ekin ve römorkta bulunan İsmet Şeker (23), Gürhan Türkan (22) ve Hasan Bayar (15), Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma ekipleri kaza sonrasında olay yerinden kaçan TIR sürücüsü Musa Mersin'i, yapılan aramalar sonunda kaza yerine yakın bir yerde bularak gözaltına aldı.
Mert Can ve Erdi Şeker'in cansız bedenleri Bandırma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.