Tofaş’tan Selçuk Üniversitesi’ne destek

Tofaş’ın hayata geçirdiği “Mesleki Eğitime Destek Programı” ile üniversite ve lise atölye çalışmalarında kullanılmak üzere hazırlanan araçların teslimatları sürüyor
Tofaş’tan Selçuk Üniversitesi’ne destek

Gençleri otomotiv sektörüne kazandırmak amacı ile hayata geçen  “Mesleki Eğitime Destek Programı” kapsamında; Selçuk Üniversitesi’nde gerçekleştirilen teslim törenine Tofaş Bölge Satış Müdürü Tekin İnanç, Koyuncu Fiat Bayi Genel Müdürü Cenan Saraçoğlu, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tarakçıoğlu katıldı.

Uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı sürdüren Tofaş, “Mesleki Eğitime Destek Programı” kapsamında Fiat Egea model araçları öğretim kurumlarının kullanımına tahsis etmeyi sürdürüyor. Selçuk Üniversitesi’nde gerçekleşen törenle, bir adet kesit Fiat Egea araç, Tofaş Bölge Satış Müdürü Tekin İnanç, Fiat Bayi  Genel Müdürü Cenan Saraçoğlu ve Tofaş Bölge Yedek Parça Müdürü Caner Öz’ün katılımıyla Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’e teslim edildi.

Tofaş’ın büyük önem verdiği, Türkiye’nin 7 bölgesinde Fiat bayilerinin de desteği ile yürütülen program kapsamında bugüne kadar 25 üniversite ve 7 Meslek Teknik Anadolu Lisesi’ne araç teslimatı gerçekleştirildi. Tofaş, öğrencilerin otomobil üzerinde araştırma-geliştirme safhalarını ve çalışma prensiplerini deneyimlemelerinin hedeflendiği Mesleki Eğitime Destek Programının sonunda; Türkiye genelinde 43 üniversite ve 13 meslek lisesine araç teslimatı gerçekleştirmiş olacak.