Topçu nöbet tutan vatandaşlara seslendi

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbeye karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara telefon aracılığıyla seslenen Cumhurbaşkanı...
Topçu nöbet tutan vatandaşlara seslendi

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbeye karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara telefon aracılığıyla seslenen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, "Bu savaşta Başkomutanımızın emriyle halkımız bu eşkıyaları püskürttü" dedi.

Tekirdağ Valiliği önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, FETÖ tarafından yapılan darbe girişimine yönelik telefon aracılığıyla yaptığı konuşmada, "Başkomutanının emriyle üzerilerinde oynanmaya çalışılan, 72 düvelin içlerindeki hainlerinin tezgahlarını milletçe hep birlikte bozduklarını" söyledi.

Topçu yaptığı konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Milletlerin tarihlerinde önemli anlar vardır. Bizim milletimizin tarihlerinde Alparslan'la Malazgirt çok önemlidir. Fatih Sultan Mehmet Han hazretleri ile İstanbul önleri çok önemlidir. Mustafa Kemal Atatürk ile Sakarya'da, Dumlupınar'da dedelerimizin gösterdiği mücadele çok önemlidir. İşte bu önemli anlarımızdan biri 15 Temmuz akşamıydı. Burada da bütün Türkiye'nin Türküyle, Alevisiyle Kürdüyle Arabıyla, Lazıyla, Çerkeziyle, Romanıyla tankların uçakların önüne yatarak kanlarını dökerek tekrar bir istiklal savaşı vermesi bu kadar önemliydi. Bu savaşta Başkomutanımızın emriyle halkımız bu eşkıyaları püskürttü."

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'nun konuşmasının ardından Tekirdağlı vatandaşlar demokrasi nöbetlerini sürdürmeye devam etti.

Topçu nöbet tutan vatandaşlara seslendi

Kaynak: