Torku Konya Efes'e yenildi!

Türkiye Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes, deplasmanda Torku Konyaspor'u 74-64 yendi.
Torku Konya Efes'e yenildi!

Müsabakaya iki takım da iyi başladı. Torku Konyaspor, ilk sayılarını Guinn ile buldu. İki takımın sayı üretmekte zorlandığı mücadelede Anadolu Efes, Lasme ile etkili oldu. Guinn ve Mayo'nun sayılarıyla 6-0'lık seri yakalayan Torku Konyaspor, Rasic ve Williams'ın basketleriyle ilk periyodu 14-13 önde tamamladı.

İkinci periyotta Anadolu Efes, Lasme'nin sayılarıyla oyunda üstünlük kurmaya çalışırken, Torku Konyaspor Mayo ile buna karşılık vermeye çalıştı. Bjelica, Cedi ve Furkan'ın sayılarıyla 7-0'lık seri yakalayan Anadolu Efes farkı 6 sayıya (18-24) kadar çıkardı. Ev sahibi ekibin Ogün ve Mayo'nun sayılarıyla farkı azaltma çalışmasına rağmen Anadolu Efes, Draper'in sayılarıyla soyunma odasına 38-29 önde girdi.

İkinci yarının başında taraftar desteğini de arkasına alan Torku Konyaspor, Williams ve Mayo’nun sayılarıyla farkı 3 sayıya (37-40) kadar indirdi. Janning ve Cedi Osman'ın sayılarıyla farkı yeniden açan Anadolu Efes, Saric'in üst üste bulduğu sayılarla 3. periyodu 57-50 önde tamamladı.

Son periyotta da etkili oyununu sürdüren Anadolu Efes, Bjelica, Saric ve Cedi Osman'ın sayılarıyla farkı açtı ve son 5 dakikaya 13 sayı (54-67) farklı skorla girdi. Son bölümde Mayo'nun sayılarına Furkan, Lasme ve Bjelica ile cevap veren Anadolu Efes, karşılaşmadan da 74-64 galip ayrıldı.