Torku Konyaspor cephesinden özel açıklamalar!

Torku Konyaspor cephesinden özel açıklamalar!

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER

 

Torku Konyaspor'da Fenerbahçe karşısında alınan beraberliğin sevinci sürüyor. Zorlu mücadele sonrası Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Güven Öten, Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, futbolculardan Ömer Ali Şahiner, Ali Turan ve Selim Ay açıklamalarda bulundu.

 

 TORKU KONYASPOR GERÇEK GÜCÜNÜ GÖSTERDİ 

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Güven Öten yaptığı açıklamada, "Mükemmel bir maçtı. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyoruz. Bu mücadele bize Torku Konyaspor'un gerçek gücünü gösterdi. Rakibimizin golünde faul olduğu söyleniyor ama maç 1-1 bitti skoru değiştiremeyiz. Bizim adımıza güzel bir sonuç. Gerçek Konyaspor bu. Oyuncularımız istedikten sonra her şeyi yapabileceklerini gösterdiler. Tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki hafta bu moral ve motivasyonla Başakşehir'i de mağlup ederiz. Konyaspor'un durumuyla, pozisyonuyla ilgili hiç kimsenin endişesi olmasın. Bundan sonraki haftaların daha iyi olacağına inanıyoruz. Taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Gerçekten örnek ve mükemmel bir taraftarımız var. Türkiye'de böyle başka bir taraftarın olduğuna inanmıyorum. İnşallah hep böyle devam etsinler" dedi. Selim Ay'ın kadro dışı kalmadığına açıklık getiren Öten, "Selim kadro dışı kalmadı. Sadece bir iki haftadır yaşadığı performans düşüklüğünden dolayı hocamız böyle bir karar verdi" dedi.

 

 TORKU KONYASPOR YENİDEN DİRİLİŞE GEÇTİ 

Torku Konyaspor'un bugünkü mücadelesiyle yeniden dirilişe geçtiğini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, "Fenerbahçe karşısında alınmış bir puan çok güzel ama en güzel yanı geçen hafta Kayseri Erciyesspor karşısındaki kötü takımın bugün yeniden dirilişe geçmesi. Umarım bundan sonraki bütün mücadelelerimiz böyle devam eder. Takımdaki arkadaşlarımıza da söylüyoruz. Mücadele olduğu takdirde puanlar kendiliğinden gelecektir. Bugün bir puanı almaktan mutluyuz ve her zaman olduğu gibi bugün de bizi müthiş şekilde destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

 YAPMAMIZ GEREKENİ YAPTIK 

Fenerbahçe karşısında gösterdiği performansla büyük beğeni alan Ömer Ali Şahiner maç sonrası yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarını kazandık. Ama bu kredimizi erken kullandık ve ardından oynadığımız Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarını kaybettik. Deyim yerindeyse resmen ateşle oynadık. Hiç yapmamamız gereken bir şey. Artık çok kritik, alınan her puanın değerli olduğu haftalara girdik. Bugünkü gibi mücadele etmezsek puan alamayız. Rakibimiz kim olursa olsun bu böyledir. Bugün yapmamız gerekeni yaptık ve mücadele ettik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarımız da her zamanki gibi yine mükemmeldi. Bu destekler devam ettiği sürecek inşallah kötü günler yaşamayız. Son haftalarda sağ bekte oynuyorum. Hiçbir sıkıntım yok. Hocamız nerede görev verirse orada oynarım, mücadeleme devam ederim" dedi.

 

 ÜST SIRALARA YÜKSELMEK İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ 

Fenerbahçe karşısında alınan beraberlikte pay sahibi olan Ali Turan maç sonrası yaptığı açıklamada, "Özellikle ilk yarı çok üstün mücadele ettik ve golü bulduk. İkinci yarı biraz geriye çekildik ama Fenerbahçe'nin ataklarını karşılamaya çalıştık. Onlar aradıkları gölü buldular ama gollerinden önce faul vardı. Hakem o pozisyonu es geçti. Son iki haftadır hiç beklemediğimiz mağlubiyetler aldık. Bu sonuçlar bize yakışmadı. Bugünkü güzel futbolumuz bir başlangıç olur inşallah. Önümüzdeki Başakşehir maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Üst sıralara yükselmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Uzun bir süre sonra stoper oynadım. Hocamız nerede isterse orada oynamaya hazırım. Bugünkü beraberlikten dolayı takım arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

 

 BİZDEN BEKLENTİLERİN BÜYÜK OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ 

Son haftalardaki form düşüklüğünden dolayı Fenerbahçe karşısında forma şansı bulamayan Selim Ay maç sonrası yaptığı açıklamada, "Ben oynamadım ama müthiş mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yediğimiz golden önce faul varmış. Ama biz istediğimizi aldık diye düşünüyorum. Herkesin ayağına emeğine sağlık. Çok güzel bir oyun oynadık. Ara ara düşüş yaşıyoruz. Bizden beklentilerin büyük olduğunun da farkındayız. Kötü sonuçlar aldığımızda şehirde ister istemez moral bozukluğu oluşuyor. Konya insanı bütün her şeyini Konyaspor'a adamış bunun farkındayız. Takımımız en kısa süre içerisinde beklentilere cevap verecek. Bugünkü mücadeleden ve sonuçtan memnunuz. Yenebileceğimiz bir maçtı ama olmadı. Sağlık olsun diyelim" dedi.