Torku Konyaspor evde güldü: 2-1

Süper Toto Süper Lig'in 28. hafta maçında Torku Konyaspor evinde Akhisar'ı geriye düştüğü maçta 2-1 yendi
Torku Konyaspor evde güldü: 2-1

TORKU KONYASPOR: Kaya, Ali, Vukovic, Mehmet, Ali, Rangelov, Torje, Ömer Ali Şahiner, Mehmet Uslu, Hasan Kabze, Djalma
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman


AKHİSAR: Oğuz, Orhan, Merter, Vaz Te, Güray, Tolga, Custudio, Lua Lua, Douglas, Bruno, Kadir
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Carlos


 

TORKU KONYASPOR: 2
AKHİSAR: 1

GOLLER: Custodio, Mehmet Güven, Rangelov


İLK YARI

1.dakikada Müsabaka Akhisar Bld.Sporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

6.dakikada Kullanılan serbest vuruşta Gabriel Torje ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak bu topu savunma karşılıyor.

10.dakikada Sağ kanattan ceza sahasına sokulan Lomano Lua-Lua rakibini geçerek ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inerek havadan pasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma son anda araya giriyor ve tehlikeyi önlüyor.

16.dakikada Tolga Ünlü'nün sağ kanada havadan oynadığı uzun topu Güray Vural kontrol ediyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

23.dakikada Hasan Kabze'nin pası ile ceza sahası sol tarafında topla buluşan Mehmet Uslu bekletmeden ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

28.dakikada Sağ kanattan gelişen atakta Tolga Ünlü son çizgiye inmeden ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kontrol ediyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.

32.dakikada GOOOLL!! Akhisar Bld.Spor, Custodio ile öne geçiyor!

38.dakikada Ceza yayına sokulan Lomano Lua-Lua ara pasını Ricardo Vaz Te'ye doğru gönderiyor. Tehlikeyi farkeden kaleci Kaya Tarakçı çıkıyor ve bu topu uzaklaştırmak isterken vuruşunda top Ricardo Vaz Te'ye çarparak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

45.dakikada GOOOLL!! Torku Konyaspor, Mehmet Güven ile beraberliği yakalıyor!
 

İKİNCİ YARI

46.dakikada Müsabakanın ikinci yarısı Torku Konyasporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

48.dakikada GOOOLL!! Torku Konyaspor, Dimitar Rangelov ile öne geçiyor!

52.dakikada Savunma arasına atılan uzun pasa hareketlenen Djalma Campos rakibini geçmek isterken ceza sahası içi sağ çaprazında yerde kalıyor ancak hakem Alper Ulusoy'un kararı devam.

65.dakikada Akhisar Bld.Spor gole çok yaklaştı. Bruno Mezenga'nın pası ile sol kanatta topla buluşan Mehmet Akyüz kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Tecrübeli oyuncu ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğine çarparak oyun alanına geri dönüyor.

72.dakikada Ceza sahası sağ çaprazına sokulan Gabriel Torje çok sert vuruyor ancak kaleci Oğuz Dağlaroğlu bu topu iki hamlede kontrol ediyor.

77.dakikada Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sertan Vardar ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Savunmadan seken top yay üzerinde Lomano Lua-Lua'nın önünde kalıyor. Lua-Lua bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

81.dakikada Sağ çaprazdan ceza yayına sokulan Dimitar Rangelov pasını ceza sahası sol çaprazındaki arkadaşı Gabriel Torje'ye gönderiyor. Arkasına düşen topu kontrol eden Gabriel Torje dönerek ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak bu noktada hiç bir takım arkadaşı bulunmuyor ve top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

89.dakikada Kenan'ın pası ile ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Dimitar Rangelov son çizgiye inerek ortasını sol direğin hizasındaki altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Mehmet Güven sağ ayağı ile bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Oğuz'un müdahalesinden sonra top sağ kale direğine çarpıyor ve oyun alanına geri dönüyor.

90.dakikada Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.