Torku Konyaspor Kulübü kapanabilir!

Torku Konyaspor Basketbol takımında yönetim belirsizliği sürerken zaman da gittikçe daralıyor. Yeşil-beyazlı ekip için halen yönetime aday çıkmadı.
Torku Konyaspor Kulübü kapanabilir!

Torku Konyaspor Basketbol takımının Spor Toto Basketbol Ligi’ni son sırada bitirerek hayal kırıklığı yaratmasının ardından yönetim, bir basın toplantısı düzenleyerek Haziran’da gerçekleşecek olan kongrede aday olmayacaklarını açıklamışlardı. Bu gelişmenin ardından gözler basketbola patronluk yapacak yeni yönetimi aramaya başlamıştı. Ancak hala bir adayın çıkmaması hatta kongre tarihinin bile belirsizliğini koruması taraftarları da endişelendirmeye başladı. Önümüzdeki sezon basketbol birinci liginde mücadele edecek olan Konyaspor’un hala yönetiminin olmaması ve transfer çalışmalarına başlamaması taraftarı tedirgin eden unsurların başında geliyor. Rakiplerinin boşta olan kaliteli oyunculara yönelmesi ve nitelikli transfer yapmasına karşın halen kadroya takviye yapamayan Konya ekibinin geleceği de tartışılmaya başlandı.

KULÜP DEVREDİLEBİLİR

Öte yandan kongrenin Haziran’ın 12-19 ya da 26’sında yapılacağı öğrenilirken aday çıkmaması durumunda kulübün devredilme ihtimali de konuşulmaya başlandı. Kerem Öten sezonun son haftasında yaptığı açıklamada “1 milyon liralık borcumuzu ödeyemezsek kulüp kapanabilir veya borcumuzu ödeyecek bir ekibe devredilebilir” açıklamasında bulunmuştu. Hala kimsenin yönetime talip olmaması kulübün kapanması ya da devredilmesi ihtimalini güçlendirirken, taraftarlar Konyaspor basketbol takımının varlığını sürdürmesini istiyor.

MÜCAHİT YAPRAKCI / YENİ HABER GAZETESİ