Torku Konyaspor sponsorluk anlaşması imzaladı

Torku Konyaspor sponsorluk anlaşması imzaladı

Torku Konyaspor, İttifak Holding ile geçen sezon olduğu gibi yeni sezon için de forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. 

Torku Konyaspor, İttifak Holding ile geçtiğimiz sezon imzaladığı sponsorluk sözleşmesini yeniledi. Yeşil-beyazlı futbolcuların giyeceği formalarda İttifak Holding markalarından Selva ve Adese logoları olacak. Takımın formasında sırt sponsoru olarak Selva, şort sponsoru olarak da Adese yer alacak. Geçen sezon yapılan sponsorluk çerçevesinde; stadın kuzey tribünü adı da yine Kulesite olacak.
Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan imza töreninde yaptığı açıklamada, İttifak Holding’in Konyaspor’a olan desteğinden ötürü mutluluk duyduklarını dile getirdi. İttifak grubunun uzun zamandır Konyaspor’a destek olduğunu belirten Şan, “Konya’daki sanayicilere ve işadamlarına örnek olmasını arzu ediyor ve İttifak grubuna teşekkür ediyoruz. Her şeyden önce İttifak grubuna başta Tahir Bey ve tüm yönetimdeki arkadaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Konyaspor'umuz şehrimizin bir markası ve şehrimizi tanıtma anlamında güzel bir görev icra ediyor. Geçtiğimiz sezon takımımız kendinden çok söz ettirdi. Bu da ancak Konya’daki sanayici ve iş adamlarımızın desteği ile oluyor. Onun için bu desteğe müteşekkirim. Bir taraftan da Selva ve Adese markalarının tanıtımına vesile oluyoruz. İnşallah bu sezon da geçen sezonun üzerinde bir başarı hedefliyoruz. Bu başarıda hem Selva’nın hem de Adese’nin büyük katkıları var. Desteklerini devam ettirdikleri için tüm İttifak grubuna tekrar teşekkür ediyorum. Bu desteğin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Holding’in CEO’su Tahir Atila ise, “İttifak Holding olarak temsilcimiz Konyaspor’un geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da destekçisi olmaktan memnuniyet duyuyoruz. İttifak Holding olarak ulusal markamız Adese ve uluslararası markamız Selva ile Konyaspor’un formasında olmaktan geçen sezon çok mutlu olduk ve bu mutluluğumuzu bu sene de devam ettirmek istiyoruz. Konyaspor’un başarısında payımız olsun istiyoruz. Takımımız, geçtiğimiz yıl ligde en parlak dönemlerinden birini yaşadı. Yeni sezonda da başarılarını artırarak sürdürmesini temenni ediyorum. Yeşil-beyazlı takımımıza inandığımız için arkasındayız. Forması ve stadına sponsor olduğumuz anlaşmanın kulübümüz, taraftarlarımız ve Türk futbolu adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Şan, imza törenin ardından İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve grubun CEO’su olan Tahir Atila’ya forma hediye etti.

torku-konyaspor-sponsorluk-anlasmasi-imzaladi-1.jpg

torku-konyaspor-sponsorluk-anlasmasi-imzaladi.jpg