Toros Mahallesi’ne modern futbol sahası

Konyaaltı Belediyesi, Toros Mahallesi'nde bulunan 6 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu spor tesisini baştan sona yeniledi.
Toros Mahallesi’ne modern futbol sahası

Konyaaltı Belediyesi, Toros Mahallesi'nde bulunan 6 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu spor tesisini baştan sona yeniledi.

Konyaaltı Belediyesi, Toros Mahallesi Spor Kompleksi'nde modernize çalışmalarını tamamladı. İlk olarak sahanın drenaj çalışması ile altyapısını yenileyen ekipler, rulo çimleme yöntemiyle de sahayı çimle kapladı. Konyaaltı Atatürk Stadı ile Antalya'nın en büyük üçüncü stadyumuna sahip olan Konyaaltı Belediyesi, Toros Mahallesi'nde modernize çalışmaları tamamlanan saha ile birlikte ilçeye yeni futbol sahası kazandırmış oldu.

Yaz ve kış spor okullarıyla ilçede yılın her zamanı spor faaliyetlerine devam ettiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ülkede büyük spor kulüplerinin altyapıya yeteri kadar yatırım yapmadığını belirterek, hizmete açtıkları tesislerle her gence hayalinde ki spor kulüplerine gidebilme şansı vermek istediklerini söyledi. Belediye olarak amatör sporculara her türlü fiziki ortamı sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Böcek, uzun zamandır hizmet veren ve artık güncelliğini kaybeden Toros Mahallesi Spor Tesisi'nde de bu amaçla modernize ettiklerini söyledi.

"Konyaaltı Belediyespor'un U19 takımı Antalya'da şampiyon oldu"

Başkan Muhittin Böcek, "Yaz aylarında açtığımız spor okullarımıza çok yoğun ilgi oluyor. İnanıyorum ki geleceğin şampiyonları buralardan çıkacak. Bu yıl Konyaaltı Belediyespor'un U19 takımı Antalya'da şampiyon oldu. Bu şampiyonluklar altyapıya verilen değerin ve yatırımın bir meyvesidir. Bu anlamda her geçen yıl spor tesisi sayımızı artırıyor, mevcutları da modernize ediyoruz. Toros Mahallesindeki futbol sahamızda yaptığımız modernize çalışmalarının ardından yaz spor okulumuzun futbol kursu öğrencileri burada eğitim görmekte"diye konuştu.

Kaynak: