Trabzon Başkanı Doğan'dan Konyaspor açıklaması!

Konyaspor'da 1. ligde mücadele edecek olan basketbol takımının Trabzonspor takımına satılacağı ve karşılığında 2 futbolcunun yeşil beyazlılara transfer olacağı haberleri Konya ve Trabzon basınında hafta sonu boyunca çok kez tartışıldı
Trabzon Başkanı Doğan'dan Konyaspor açıklaması!

Konyaspor'da 1. ligde mücadele edecek olan basketbol takımının Trabzonspor takımına satılacağı ve karşılığında 2 futbolcunun yeşil beyazlılara transfer olacağı haberleri Konya ve Trabzon basınında hafta sonu boyunca çok kez tartışıldı. Ulusal basın da bu iddiaları haberlerinde yer verirken gelen söylemler üzerine prensipte el sıkışan iki tarafın anlaşmadan vazgeçtikleri öğrenildi, Başkan açıklama yaptı.

konyaspor-basket.jpg

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, Konyaspor basketbol takımını satın almak istediklerini doğruladı ve şu ifadelere yer verdi, "Basketbolda TBL’den başlamak için başvurumuz oldu. Konyaspor kulübünün hakları devir düşüncesi olursa bunu değerlendiririz. Basketbolda olmak istiyoruz. Konyaspor camiası kendi içlerinde bir karar verir" diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :