Trabzonspor Ibrahimovic'in menajeriyle görüştü

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Fransa'da Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola'yla görüştü.
Trabzonspor Ibrahimovic'in menajeriyle görüştü

Geçtiğimiz sezonun kötü izlerini silmeye çalışan Trabzonspor, yeni sezona farklı bir takım yapısıyla girmek için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fransa'da transfer üssü kuran bordo-mavililerde başkan yardımcısı Nevzat Aydın ve teknik direktör Ersun Yanal futbolcularla ve menajerlerle görüşmelerini sürdürüyor. Başkan yardımcısı Nevzat Aydın, Fransa'da sürpriz bir görüşmeye imza atarak İsveçli yıldız Ibrahimovic'in menajeri Mino Railo ile bir araya geldi.
 
Görüşme ile ilgili olarak açıklamada bulunan Nevzat Aydın, "Mino Raiola'nın elinde geniş bir oyuncu portföyü var. Çevresi gereği ulaşabildiği bütün takımların başkan seviyesinde bütün takımların menajerlerini tanıyor. Biz de Trabzonspor olarak onun bu çevresinden yararlanmak ve ihtiyacımız olan futbolcularla ilgili görüşlerini alarak ulaşabilme noktasında da yardımlarını istemek için bir araya geldik. Onunla ilgili konuştuk ve iki tane oyuncusunun durumunu öğrenmek için bir araya geldik" dedi.
 
BOİLESEN TRANSFERİ RAFA KALKTI

Nevzat Aydın, Danimarkalı yıldız Boilesen ile ilgili olarak ise görüşmelerin tıkandığını belirtti. Aydın, "Boilesen transferinde baya yol kat etmiştik. Bir noktada anlaşamadık. Maalesef bu transfer şimdilik rafa kalktı" ifadelerini kullandı.
 
Hakim Ziyech ve Muossa Dembele ilgili olarak ise Aydın, "İkisi de bizim listemizde olan oyuncular. Görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
 
"MUSTAFA YUMLU'NUN DURUMU ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NETLİK KAZANACAK"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, bordo-mavili kulüple sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu Mustafa Yumlu ile ilgili olarak ise, "Mustafa Yumlu'nun durumunu önümüzdeki günlerde netleştireceğiz. Taraftarımızın ne istediğine kulak tıkamıyoruz. Onları da dinliyoruz. Ama asıl olan hocanın ve yönetimin kararı. O yüzden Mustafa Yumlu'nun Trabzonspor'da kalıp kalmayacağını önümüzdeki günlerde görüyor olacağız" açıklamasını yaptı.
 
"GÖNDERECEĞİMİZ İSİMLER BELLİ"

Aydın, takımdan gönderecekleri isimleri teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda belirlediklerini ifade ederek, şunları söyledi: 
 
"Bu isimleri açıklamadık ama göndereceğimiz oyuncuların tamamı belli. Ersun Yanal'ın kararı doğrultusunda kararları aldık. Önümüzdeki günlerde gidecek oyuncularla ilgili de gelişmeler yaşayacağız. Bu konuda futbolcuların performansları ve durumları ile ilgili sıkıntılarımız var ama aşmaya çalışıyoruz."

İHA