Trabzonspor moral arıyor

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 haftada 1 galibiyet, 3 mağlubiyet alan Trabzonspor, Atiker Konyaspor'u yarın sahasında yenerek moral bulmak istiyor.
Trabzonspor moral arıyor

Ligin ilk haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettikten sonra Gaziantepspor'a deplasmanda 1-0, evinde Osmanlıspor'a 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a da dış sahada 3-0 yenilen Trabzonspor, kupada Serhat Ardahanspor karşısında aldığı 6-0'lık galibiyetin ardından ligde de 3 hafta sonra 3 puanla buluşarak kötü gidişatını sonlandırmayı hedefliyor.

Geçen sezon ligin 30. haftasında Fenerbahçe ile oynanılan maçta çıkan olayların ardından aldığı 4 maç seyircisiz oynama cezasını tamamlayan Karadeniz ekibinde, söz konusu maçta yer alan taraftarlar tribün cezası nedeniyle Atiker Konyaspor maçını izleyemeyecek. 24 Nisan'daki Fenerbahçe maçının ardından Karadeniz ekibi, 153 gün sonra taraftarıyla buluşacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Karadeniz ekibinde, sakatlığı bulunan Uğur Demirok forma giyemeyecek.

Bordo-mavililerin Atiker Konyaspor karşısına Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Durica, Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu, Onazi, Bero, Mehmet Ekici, N'Doye ve Suk 11'i ile çıkması bekleniyor.