Trabzonspor'da ilk başkan adayı belli oldu!

Son seçim konuşmasında, "Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük" diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, Nisan ayındaki Trabzonspor kongresi için kolları sıvadı, yönetimini şekillendirmeye başlayan ilk aday oldu.
Trabzonspor'da ilk başkan adayı belli oldu!

Trabzonspor'da kongre rüzgarları camiayı etkisi altına aldı... Nisan ayının ilk haftasında yapılacak olan olağanüstü kongre öncesinde adaylığı netlik kazanan ilk isim İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. 2015'te girdiği seçimde koltuğunu Muharrem Usta'ya devreden ve konuşmasının finalinde, "Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük" ifadelerini kullanan Hacıosmanoğlu'nun seçim için kolları bir kez daha sıvadığı öğrenildi.

'Sürprize rağmen'

Yakın çevresine, "Artık bahar geldi. Normal şartlar altında kongrenin zamanında yapılmasından yana bir başkan olduğumu hep söyledim. Yani Aralık'ta sandık başına gitmeliydik. Fakat Başkan Usta camiaya böyle bir sürpriz yaptı. Bu ortamda da asla görevden kaçmam" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Açıklama haftaya

Hacıosmanoğlu'nun ekibiyle sürekli toplantılar yaptığı da gelen haberler arasında. Ancak merakla beklenen asıl açıklama gelecek hafta olacak. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun netleşen yöneticileriyle birlikte medyanın karşısına çıkacağı ve kararını paylaşıp destek isteyeceği dile getirildi.