Trabzonspor'dan iyi başlangıç

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek lige başlangıç yapan Trabzonspor'da takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, her zaman hedeflerinin bir sonraki maçı kazanmak olacağını söyledi.
Trabzonspor'dan iyi başlangıç

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek lige başlangıç yapan Trabzonspor'da takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, her zaman hedeflerinin bir sonraki maçı kazanmak olacağını söyledi.

Bordo-mavili takımın 27 yaşındaki kaptanı, yaptığı açıklamada, Kasımpaşa karşısında sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak yeni bir takım oldukları için sabır ve desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Kasımpaşa maçını cezaları nedeniyle seyircisiz oynadıklarını hatırlatan deneyimli kaleci, "İnşallah bu, son seyircisiz maçımız olur. Seyircisiz hiç tadı tuzu yok. Olsun, onlar yine bizimle sevinmişlerdir. Her şey ilerleyen zamanlarda daha iyi olacak inşallah. Göze hoş gelen bir oyun sergileyeceğiz. Onlardan bize sabır göstermelerini istiyoruz." diye konuştu.

Yeni kurulmuş bir ekip olduklarını anlatan Onur, "Ama şunun da altını çizmek gerekiyor arkadaşlık üst seviyede. Biz önümüzdeki maçlara bakıyoruz her zaman hedefimiz bir sonraki maçı kazanmak olacak. Taraftarlarımız, o yüzden bize destek olsunlar. Gerçekten gencecik arkadaşlarımız var. Trabzonspor tarihini bilen ve yeni öğrenen arkadaşlarımız var. Onların da desteğe ihtiyacı var. O yüzden zamanla daha da iyi olacaktır." ifadelerini kullandı.

Onur, futbol hayatında birçok sakatlık yaşadığını belirterek, "Cenabı Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Bu sene geçmişteki Onur'u izlettirmek adına daha çok çalışıyorum ve çalışacağım. Bunu herkes böyle bilsin." şeklinde konuştu.

5 sezon aradan sonra 2 gollü başlangıç

Trabzonspor'da karşılaşmanın iki golünü atan Ogenyi Onazi, bordo-mavili takımda 5 sezon aradan sonra lig başlangıcında iki gol atmayı başaran futbolcu oldu.

Sezon başında İtalya'nın Lazio Kulübünden 3,5 milyon avro bonservis bedeli ile alınan Nijeryalı futbolcu, 2010-2011 sezonunun ilk haftasında 2-0 kazanılan Ankaragücü maçında 2 gol atan Teofilo'dan sonra, sezona 2 golle başlamayı başaran isim oldu.

Onazi, Twitter'daki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da "İlk maçımda iki gol atmak benim için mükemmel bir başlangıç oldu. Gerçekten çok iyi bir takımız ve bunu gösterdik. Taraftarlarımıza sesleniyorum, biz savaşmaya devam edeceğiz. Çünkü iyi bir ekibimiz var." ifadelerini kullandı.

Usta'nın paylaşımı 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta da Kasımpaşa galibiyetinin ardından Twitter'daki sosyal medya hesabından, ''Bu yol uzun. Allah mahcup etmesin. İnşallah makus talihimizi gelecek kuşaklarımız için hep beraber değiştiririz." paylaşımında bulundu.

Usta, paylaşımlarında, Gaziantep'teki terör saldırısı için ise "Gaziantep; sen ki tarih yazmış bir şehirsin. Bunları da aşacaksın." ifadesine yer verdi.