Trabzonspor’dan takas formülü

Trabzonspor, elinden çıkarmakta zorlandığı forvet oyuncuları Cardozo ve N’Doye’yi takasta kullanmayı hedefliyor.
Trabzonspor’dan takas formülü

Arjantin’in Racing Club ve Atletico Rosario Central takımları Paraguaylı oyuncuya talip olurken, N’Doye ise eski kulübü Kopenhag’a dönmeye sıcak bakıyor.

Trabzonspor, büyük umutlarla ve yüksek maliyetle transfer ettiği forvet oyuncuları Oscar Cardozo ve N’Doye ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, iki oyuncunun yerine genç ve gelecek vaadeden oyuncuları transfer etmek için yoğun bir mesai harcıyor. Trabzon’dan ayrılmaya sıcak bakan Oscar Cardozo, bordo-mavili kulüpten onay almasının ardından menajerine yetki verdi. Yapılan görüşmelerde yıldız oyuncunun takası da gündeme geldi. Oscar Cardozo’yu isteyen Arjantin Ligi takımları Racing Club ve Atletico Rosario Central takımları ile Trabzonspor arasındaki görüşmeler şimdilik menajer düzeyinde ilerlerken, Paraguaylı oyuncuya ciddi tekliflerinde olduğu belirtiliyor. Racing Club’dan forvet oyuncusu Gustavo Bou ve Roger Martinez isimleri takas için gündeme gelirken, Atletico Rosario Central takımından 29 yaşındaki forvet oyuncusu Marco Ruben isminin Karadeniz ekibine sunulduğu öğrenildi.

Karadeniz ekibi diğer forvet oyuncusu N’Doye’ye karşı Kopenhag’dan sol bek Augustinsson’ı isteği öğrenildi. Trabzonspor 22 yaşındaki Augustinsson’u uzun süredir takip ettirdiği ve Danimarka kulübüyle takas konusunda yapılan görüşmelerin de devam ettiği ifade edildi. N’Doye Kopenhag’a geri dönmeye sıcak bakıyor. Bu iki oyuncunun durumlarının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.