'Trabzonspor'un şikeyle ilgili duruşu bellidir'

Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonundan bu yana şikeyle ilgili duruşunun belli olduğunu ve bugüne kadar da bunda hiçbir sapma olmadığını bildirdi.
'Trabzonspor'un şikeyle ilgili duruşu bellidir'

Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonundan bu yana şikeyle ilgili duruşunun belli olduğunu ve bugüne kadar da bunda hiçbir sapma olmadığını bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, dün gece NTV'deki bir programda bazı konuklar tarafından Trabzonspor'u hedef alan açıklamaların yapıldığı belirtilerek, "Trabzonspor'un 2010-2011 sezonundan bu yana şikeyle ilgili duruşu bellidir ve bugüne kadar hiçbir sapma olmamıştır." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Şikenin varlığı UEFA ve CAS tarafından da tescillenmiştir. Trabzonspor'un mücadelesi bir hak mücadelesidir. Tarafımızca ne bir camia hedef alınmış ne de kavga ortamı yaratılmak istenmiştir. Hal böyleyken söz konusu canlı yayında camiamıza FETÖ'cü yaftası vurulmaya çalışılmıştır. Bu yafta ilginçtir, devletimizi ve milletimizi hedef alan, bugün neredeyse tamamının yurt dışına kaçtığı FETÖ'nün savcı veya hakimleriyle kendi tesislerinde çift kale maç oynayanlar tarafından yapılmaktadır. Camiamızın söz konusu yayınla ilgili sakin olmasını, hakkaniyetli bir televizyoncu olduğuna inandığımız Oğuz Haksever'den hem cevap hakkı hem de şike süreci hakkında aynı süreyi Trabzonspor'a da vereceğini umuyoruz."