'Trabzonspor'un vazgeçilmezi olmak istiyorum'

Ramazan Övüç, "Trabzonspor'un vazgeçilmez bir oyuncusu olmak istiyorum. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Bu takımın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım." dedi.
'Trabzonspor'un vazgeçilmezi olmak istiyorum'

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon forma giydiği Torku Konyaspor ve Medicana Sivasspor maçlarında performansıyla beğeni kazanan ancak Medipol Başakşehir maçında omzundan sakatlanarak sezonu kapayan Trabzonspor'un genç oyuncusu Ramazan Övüç, tatilini çalışarak geçiriyor.

Ligin 28. haftasındaki Medipol Başakşehir maçında sakatlanan ve daha sonra omzundan ameliyat edilen bordo-mavili futbolcu, kendini iyi hissettiğini ve memleketi Kayseri'de çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Haftanın 3 günü günde çift antrenman yaptığını ifade eden Ramazan, "Sağlığım iyi. Tam olarak düzeldim. Yeni sezona hazır olmak için çalışmaya devam ediyorum." dedi.

"Çok çalışmam gerek"

Ramazan Övüç, geçen sezon hayal ettiği Trabzonspor formasına kavuştuğunu belirterek, "Trabzonspor'un vazgeçilmez bir oyuncusu olmak istiyorum. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Bu takımın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım." diye konuştu.

"Yanal, gençler için şans"

Teknik direktör Ersun Yanal'ın genç oyunculara önem veren bir teknik adam olduğunu vurgulayan Ramazan, "Bu bizim için büyük bir şans. Bu sezon Trabzonspor, onunla farklı bir hava yakalayacaktır. İnşallah takım olarak geçen sezonun kötü izlerine sileceğiz ve başarılı bir sezon geçireceğiz." diye görüş belirtti.