Trafikte saldırıya uğrayan Gazi, Konyaspor-Marsilya maçının onur konuğu olacak

Trafikte saldırıya uğrayarak Türkiye'nin gündemine gelen Gazi Muzaffer Oktay ve ailesi, Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile oynayacağı maçın onur konuğu olacak.
Trafikte saldırıya uğrayan Gazi, Konyaspor-Marsilya maçının onur konuğu olacak

Atiker Konyaspor Kulübü, Ankara'da aileleri ile birlikte trafikte magandaların saldırısına uğrayan gaziler Muzaffer Oktay ve İbrahim Kızılkaş ile ailelerini UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yarın oynayacakları Marsilya maçına "Onur Konuğu" olarak davet etti. Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş'ın tedavisi devam ettiği için maça katılamayacağı, diğer Gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve o gün araçta bulunan kız kardeşi Gamze Oktay ile annesi Kadriye Oktay'ın ise stattaki yerini alabileceği belirtildi.

Gazi Muzaffer Oktay, Atiker Konyaspor'un davetinin kendisini ve ailesini çok mutlu ettiğini söylerken Marsilya ile oynanacak final niteliğindeki karşılaşmaya ambulansla da olsa geleceğini ve Konyalılarla birlikte bu önemli karşılaşmayı izleyeceğini söyledi.

Ne olmuştu?

Ankara'da gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, trafikte çıkan ’yol verme’ tartışmasında diğer araçtaki 4 kişinin saldırısına uğradı. 2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 4 saldırgan tarafından dövüldü. 1’i çocuk, 6 kişi hastanede tedaviye alınırken, olay anı da güvenlik kameralarına yansıdı.

İşte o görüntüler