Transfer kazanı kaynıyor

Transfer kazanı kaynıyor

Transfer sezonunun resmen başlamasıyla birlikte sözleşmesi sona eren bazı oyuncuların adı Atiker Konyaspor ile anılmaya başlandı. Yeşil beyazlı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, gazetemize konuşarak birçok konuya açıklık getirdi.

Transfer gündemine dair gazetemize açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, şuana kadar dış transferde Abdülaziz ve Milosevic’i kadrolarına kattıklarını söylerken, bir orta saha ve bir forveti daha takıma kazandıracaklarını belirtti. Holmen’in Medipol Başakşehir’e imzalamasını değerlendiren Ömer Korkmaz, “Samuel Holmen geçen sezon takımımıza ciddi katkı sağlayan oyuncuların başında geldi. Gelecek sezonda da kendisini Konyaspor’umuzda görmeyi arzu ederdik fakat tercihini İstanbul ekibinden yana kullandı” dedi.

ceyhun-gundemde-degil.jpg

CEYHUN GÜNDEMDE DEĞİL

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte takımlar adına birçok oyuncunun isminin gündeme geldiğini belirten Korkmaz, “Her takım için birçok isim yazılıp çiziliyor. Konyaspor’umuz için de son günlerde sürekli Ceyhun Gülselam ismi gündeme geliyor. Ancak bizim öyle bir açıklamamız olmadı. O ismi de biz söylemedik zaten. Ceyhun gündemimizde yok.” İfadelerini kullandı.

traore-durumu-belirsiz.jpg

TRAORE’NİN DURUMU BELİRSİZ

Geçtiğimiz sezon Konyaspor’a 7 gol 1 asistlik katkı sağlayan ve yıl sonu Karabükspor’a geri dönen Abdou Razack Traore ile yeniden anlaşılacak mı? Sorumuza ise Ömer Korkmaz, “Geçtiğimiz günlerde Karabükspor cephesinden açıklama geldi. Kulübün Futbol Şube Sorumlu Tolga Gül, “Taleplerimizin gerçekleşmesi durumunda oyuncuyu verebiliriz” dedi. Biz de bizim şartlarımızı kabul ederlerse oyuncuyu bu yıl da alabiliriz diyoruz” şeklinde konuştu.

vedat-ve-ishak-yeniden-kiralanabilir.jpg

VEDAT VE İSHAK YENİDEN KİRALANABİLİR

Atiker Konyaspor’un sözleşmeli futbolcuları olan ve geçtiğimiz sezonu PTT 1.Lig’de kiralık olarak geçiren Vedat Bora ve İshak Çakmak’ın durumları hakkında açıklamalarda bulunan Korkmaz, “Genç oyuncumuz Vedat Bora geçen sezonu Giresunspor’da, İshak Çakmak ise Gaziantep BBSK’de geçirmişti. Bu oyuncularımıza gelecek teklifleri değerlendireceğiz. Yeniden kiralamak veya bonservisleriyle satmak konusunda henüz net bir karar vermedik. Gelen tekliflere göre, Aykut Hocamızın talepleri doğrultusunda değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

meha’nin-durumu-yarin-netlesecek.jpg

MEHA’NIN DURUMU YARIN NETLEŞECEK

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz son olarak Alban Meha transferine açıklık getirdi. Sezon sonu takımdan ayrılan ancak yeni kulübüyle çıkan bazı sorunlardan dolayı yeşil beyazlı ekibe geri dönmesi gündemde olan Meha’nın durumunun kısa sürede netleşeceğini belirten Korkmaz, “Bildiğiniz gibi Meha sezon sonu takımımızdan ayrılmıştı. Fakat son dönemde yaşanan gelişmelerden dolayı yeniden Konya’ya dönmesi gündeme geldi. Meha konusu ayın 15’ine kadar netleşecek. Aykut Hoca’nın istediği doğrultusunda Milosevic’i kadromuza kattık fakat bu oyuncu kanatta da ortada da oynayabiliyor. Hocamız Milosevic’i Holmen’in yerinde mi değerlendirir, Meha’nın yerinde mi oynatır onu bilemiyorum. Sonuçta bizim takımımıza baktığımızda geçen sene Kibong sağ kenarda da, sol kenarda da, ön liberoda da oynadı. Çok yönlü oyuncularımız her yerde oynayabiliyor yani.  Hocamız oyuncunun bireysel özelliklerine bakar, ona göre konumunu netleştirir” ifadelerini kullandı. 

•HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU

Kaynak:YENİ HABER